Comunicat de presa

UBISOFT LANSEAZĂ TOM CLANCY’S GHOST RECON BREAKPOINT, CU O CONTRIBUȚIE MASIVĂ A STUDIOULUI DIN BUCUREȘTI

La noul titlu din serie au lucrat și 200 de developeri din studioul local, contribuind la crearea lumii jocului, misiunilor, armelor, și la dezvoltarea integrală a modului multiplayer PvP

București, 3 octombrie 2019 – Ubisoft, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri video din România, lansează Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, shooter-ul militar open-world la dezvoltarea căruia a lucrat și o echipă formată din peste 200 de specialiști ai Ubisoft București. Aceștia au contribuit, printre multe altele, la crearea lumii, misiunilor, armelor, la modul multiplayer PvP, Ghost War, dar și la adaptarea integrală a jocului pe platforma Sony PlayStation 4.

Acțiunea din Ghost Recon Breakpoint se desfășoară în Auroa, o insulă fictivă pe teritorul căreia Skell Technology își desfășoară operațiunile de producție a echipamentelor militare. Jocul readuce în prim plan Unitatea Specială formată din Ghosts, al cărei obiectiv este să reia controlul insulei de la Wolves, facțiunea formată din foști soldați ai Armatei Statelor Unite. Campania principală poate fi abordată fie în single-player sau cu până la 4 jucători, în mod cooperativ.

Echipa locală de producție a dezvoltat integral Ghost War, modul Player versus Player care va fi disponibil chiar din ziua lansării. În plus, hărțile de multiplayer au fost construite în totalitate de către Ubisoft București și sunt parte integrantă a lumii din Ghost Recon Breakpoint. O altă noutate este introducerea sistemului comun de progresie, care permite jucătorilor să crească nivelul aceluiași personaj în ambele moduri de joc, PvP și PvE.

Ubisoft București a dezvoltat mai mult de jumătate din lumea jocului, inclusiv armele, accesoriile acestora, și toate misiunile adiționale ale campaniei principale din Ghost Recon Breakpoint.

Cel mai nou joc al seriei Ghost Recon este parțial dezvoltat de Ubisoft București, care are o experiență de peste 9 ani în producția francizei, în colaborare cu Ubisoft Paris, Bordeaux, Montpellier, Belgrad, Odessa, Kiev, Milano și Shanghai.

Mai mult decât atât, testarea calității s-a realizat de către echipa de QA din București formată din peste 200 de game testers, împreună cu cele din Ubisoft Kiev și Pune.

Jocul este disponibil pe platformele Microsoft Xbox One, Sony PlayStation 4 și PC. Mai multe informații despre Ghost Recon Breakpoint sunt disponibile pe https://ghost-recon.ubisoft.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *