articole

Cuplurile fericite apeleaza la jucarii sexuale!

 

timthumb (2)

Ne intrebam deseori: “-Oare ce-i face pe cei din jurul nostru, pe toate acele cupluri, sa aiba o relatie atat de frumoasa si indelungata?”.

Raspunsul se afla deseori sub nasul nostru, insa limitelesii piedicile pe care ni l punem deseori noi insine in viata amoroasa intarzie descoperirea adevarului.

La baza unei relatii reusite si implinite nu se afla nici banii, nici frumusetea fizica. La baza formarii unui cuplu se afla individualitatea fiecaruia dintre noi si anumite aspecte de compatibilitate pe care nu le poti descoperi decat daca esti suficient de deschis sa cunosti o persoana in tot ansamblul ei. Nu exista om perfect, la fel cum nu exista nici om urat. Fiecare are acel atuu personal care, imbiinat cu increderea si siguranta care i se ofera unui prieten, poate duce la transformarea unei simple prietenii intr-o relatie cat se poate de fascinanta.

Deopotriva, pentru cuplurile deja formate, gelozia si infidelitatea sunt cei mai mari dusmani. Pentru a ne feri de acesti doi factori nocivi pentru o relatie este necesara implicarea ambilor parteneri si multa incredere. Este exclus ca o relatie sa functioneze corespunzator daca se pune problema unor suspiciuni nefondate sau daca nu exista incredere absoluta. Viata de cuplu se traieste intru totul in doi, asa ca fiecare partener are un cuvant important de spus in orice situatie, chiar daca unul dintre parteneri refuza sa asculte si sa inteleaga o a doua parere. Astfel de persoane sunt de obicei solitare si vor atrage cu greu un partener. Astfel, daca te consideri o persoana fixa si cu principii standardizate, insa niciodata nu ai gasit un partener pe gustul tau. Poate ar trebui sa te gandesti daca nu cumva caracterul tau este problema principala.

La polul opus, in cazul relatiilor fericite, da, deseori s-a remarcat ca un sex shop si accesoriile acestuia pot face adevarate minuni. Cuplurile implinite nu se sfiesc sa-si marturiseasca fanteziile si sa le incerce chiar si pe cele mai ciudate.

Toate povestile care se reruleaza in dormitor, inclusiv cele inspirate din Fifty Shades of Gray raman acolo, departe de urechile tuturor. Insa, atunci cand exista un impas in satisfacerea naturala a nevoilor sexuale, achizitia si utilizarea unor jucarii sexuale este o alegere oportuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *