Comunicat de presa

RAZER DEZVĂLUIE PRIMUL ULTRABOOK™  DE GAMING DIN LUME: RAZER BLADE STEALTH 13

Noul Razer Blade Stealth 13 rescrie istoria tehnologiei de calcul prin încorporarea procesorului grafic NVIDIA® GeForce® GTX 1650 într-un design ultraportabil  

BUCUREȘTI, 4 septembrie 2019 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer Blade Stealth 13, primul Ultrabook™ de gaming din lume, echipat cu procesorul grafic NVIDIA® GeForce® GTX 1650. Specificațiile tehnice includ și procesoare Intel din cea de-a zecea generație,  Razer Blade Stealth 13 oferind performanțe de gaming de invidiat într-o carcasă cu o grosime de 15mm, noul laptop având o greutate de doar 1,3 kg.

“Razer extinde în mod constant granițele tehnologiei proiectând laptopuri care folosesc cele mai performante componente în cele mai mici carcase”, a declarat Brad Wildes, Senior Vice President al diviziei de sisteme din cadrul Razer. ”Am făcut istorie cu Razer Blade, care au creat categoria sistemelor de gaming cu dimensiuni reduse, iar acum, Blade Stealth este pionierul unei noi categorii de piață cu performanțe de invidiat și dimensiuni și mai reduse.”

Razer Blade Stealth 13 – GTX Model (Full HD și 4K)

Bazându-se pe procesorul grafic GeForce® GTX 1650, noul Razer Blade Stealth 13 oferă o experiență de gaming cu adevărat spectaculoasă, putând totodată să randeze modele 3D indiferent de locația utilizatorului. Pentru a optimiza durata de viață a bateriei, noile modele Razer Blade Stealth 13 GTX folosesc tehnologia NVIDIA® Optimus, care asigură echilibrul optim între putere și productivitate.

Modelele Razer Blade Stealth 13 GTX vor fi disponibile în două variante: cu ecran obișnuit cu rezoluție Full-HD sau cu ecran tactil cu rezoluție 4K UHD. Ambele versiuni sunt echipate cu cel mai nou procesor Intel® 10th Gen Core i7-1065G7 și spațiu de stocare de 512GB PCIe SSD. Performanța este găzduită de carcasa deosebit de subțire, disponibilă în culoarea neagră mată, caracteristică laptopurilor Razer.

Modelul cu rezoluție Full-HD are un ecran mat și folosește tehnologia Lower Power Display (LPDT) de la Intel, pentru a extinde la maximum durata de viață a bateriei, în timp ce modelul cu rezoluție 4K UHD folosește un panou de sticlă care permite funcționalitatea tactilă. Ambele panouri sunt calibrate special din fabrică, redând 100% din gama de culori sRGB.

“Noile Razer Stealth aduc experiența de gaming utilizatorilor care-și doresc portabilitate maximă, exploatând din plin performanțele Turing prin încorporarea soluției grafice GTX 1650 într-un laptop cu diagonala de 13”,” a declarat Kaustubh Sanghani, vice-președinte și General Manager al NVIDIA®. “Suntem extrem de mândri de această colaborare, acest laptop echipat cu plăci video  GTX este dovada ingeniozității impresionante de care dau dovadă cei de la Razer când vine vorba de design.”

 

Razer Blade Stealth 13 – Mercury White

Noul Razer Blade Stealth 13 va fi disponibil și în ediția specială Mercury White, echipat cu un procesor Intel® Core i7-1065G7 de 25W. Procesorul din cea de-a zecea generație include și cea mai nouă tehnologie grafică de Intel, Iris Plus, care oferă o performanță crescută pentru sarcinile de randare din aplicațiile creative sau pentru rularea de jocuri casual.

Noul Razer Blade Stealth 13 Mercury White include 256GB spațiu de stocare de tip PCIe SSD și un ecran Full-HD mat, pachetul fiind completat de design-ul alb inconfundabil, specific produselor Mercury White. Panoul cu rezoluție Full-HD este calibrat special din fabrică, redând 100% din gama de culori sRGB, experiența unică fiind completată de cadrul extrem de subțire.

Performanța fără compromisuri întâlnește versatilitatea fără limite

Fiecare dintre cele trei noi modele de Razer Blade Stealth 13 beneficiază de caracteristici care întăresc poziția ca primul Ultrabook adevărat de gaming. Specificațiile includ 16GB de memorie RAM LPDDR4, până la 512GB spațiu de stocare ultrarapid PCIe, ce poate fi extins, dar și opțiuni de top pentru conectivitate, precum portul USB-C Thunderbolt 3 și Wi-Fi 6.  Razer Blade Stealth este deopotrivă performant și versatil.

Printre caracteristicile apreciate din generațiile anterioare au fost incluse în noile modele tastatura cu o singură zonă de iluminare Razer Chroma RGB, camera Windows Hello IR, care asigură acces ușor, dar sigur, prin recunoașterea facială, respectiv trackpad-ul de sticlă cu dimensiuni generoase, ce folosește Windows Precision Drivers.

Pornind de la performantul Razer Blade Stealth 13 Mercury White echipat cu procesorul de 25W Intel® Core i7-1065G7, și până la Razer Blade Stealth 13 echipat cu placa grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1650, în variante Full-HD și 4K UHD, există câte un model Razer Blade Stealth 13 pentru preferințele oricărui utilizator.

Preț și disponibilitate

Noua gamă de laptop-uri Razer Blade Stealth pornec de la prețul de 1.679,99 Euro și va fi disponibilă de la sfârșitul lunii septembrie 2019 prin intermediul Razer.com și a anumitor comercianți parteneri din SUA și Canadam, urmând magazine din Marea Britanie, Franța, Germania, țările nordice, China, Australia, Hong Kong, Japonia, Singapore și Taiwan.
Pentru mai multe detalii vizitați pagina https://www.razer.com/campaigns/gaming-ultrabook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *