articole

Cele mai bune birouri din Ploiesti

4761_70132

Fiind fondatorul unei firme de marketing am inceput de la zero. Initial lucram cu doi prieteni din apartamentul meu, insa pe masura ce am crescut mi-am marit si echipa de oameni si am decis sa ne mutam intr-un birou mai mare. Pentru acest lucru am apelat la Royal-imob.ro pentru anunturile de inchirieri birouri Ploiesti. Site-ul lor mi-au oferit o multime de oferte, insa zona care m-a convins a fost cea Centrala, deoarece eram aproape de banci, magazine, iar potentialii parteneri ma puteau gasi foarte usor.

In anunt se ofereau urmatoarele:

Cladire in regim de inaltime S+P+2E+M pretabil pentru activitate de birouri, cu posibilitate de inchirere partiala, pe nivel. Cladirea este structurata astfel:

*subsol 3 locuri de parcare si 2 spatii depozitare (boxe) ;

*parter – 3 camere , 2 grupuri sanitare, terasa si balcon ;

* etajul 1 – 3 camere , 2 grupuri sanitare si terasa si balcon ;

* etajul 2 – 3 camere , 2 grupuri sanitare si terasa si balcon ;

*mansarda open-space.

Toate amenajarile interioare sunt la cele mai inalte standarde: incalzire in pardoseala, tamplarie salamander, gresie si faianta porcelanosa si tempini. Cladirea dispune de 6 locuri de parcare.

Biroul inchiriat de mine ofera o locatie mai mult decat avantajoasa, dar si atmosfera de birou parca mi-a motivat angajatii sa lucreze si mai bine.

Atunci cand lucrezi la birou, ai la dispozitie numeroase instrumente care sa te ajute sa iti rezolvi sarcinile. In plus, faptul ca ai in jurul tau si alti colegi poate fi un avantaj pentru ca le poti cere sfaturi sau poti invata lucruri noi. De asemenea, unele proiecte necesita munca in echipa, ceea ce inseamna si gasirea unor solutii tot in echipa, astfel ca rezolvarea lor nu cade doar pe umerii tai.

In general, oamenii nu inteleg importanta socializarii si diversele metode prin care poti face asta. Modul in care ar trebui sa te comporte atunci cand esti in jurul oamenilor si modul in care vorbesti, felul in care comunici si iti faci prieteni, felul in care intretii relatii. Acestea sunt aspecte importante ale sinelui tau individual. Ai nevoie de companie pentru a supravietui, deci trebuie sa stii sa te comporti profesional si intr-un mod disciplinat cu colegii, personalul si toti oamenii pe care ii ai in subordine. Practic, petreci mai mult de 8 ore din zi in biroul tau, deci este o sansa nemaipomenita sa cunosti alte persoane, dar sa te cunosti si pe tine insati. Lucrul cu colegii si personalul tau da un sentiment de motivatie pentru a te concentra in munca. Ai seniori in jurul tau care te imping sa faci munca de calitate si sa creezi o pozitie importanta in tine.

Vazand performantele celorlalti, simti ca te potrivesti cu propriile capacitati. Ai nevoie de spirit competitiv pentru a merge mai departe in viata si acest spirit este dezvoltat de colegii si personalul din jur.  In plus, o afacere de succes nu poate exista fara o cladire de birouri pe masura.

Royal-imob.ro iti ofera cele mai bune optiuni pentru a alege biouri de calitate, care sa te motiveze pe tine si pe echipa ta!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *