Uncategorized

Telefoanele Huawei lansate în 2019 sunt compatibile cu sistemul RO-ALERT

București, 24 iulie 2019 – Toate telefoanele lansate de Huawei în 2019 sunt compatibile cu sistemul de avertizare și alarmare a populației în situații de urgență – RO-ALERT. Smartphone-urile introduse anul acesta pe piață afișează în mod automat și în timp real conținutul mesajelor trimise de autorități în cazul unor dezastre naturale sau situații de criză, nefiind necesară o configurare specială. Huawei își păstrează, astfel, angajamentul de a crea și de a aduce consumatorilor dispozitive compatibile cu toate standardele de comunicare existente.

 

Dispozitivele lansate de Huawei în 2019, compatibile cu sistemul de avertizare RO-ALERT sunt: HUAWEI Mate 20X 5G, HUAWEI P30 Pro, HUAWEI P30, HUAWEI P30 lite, HUAWEI P Smart Z, HUAWEI P Smart 2019, HUAWEI Y7 2019, HUAWEI Y6 2019, HUAWEI Y5 2019. Toate modelele viitoare vor fi, de asemenea, compatibile. În prezent, Huawei lucrează și la actualizarea modelelor din 2017-2018 pentru alinierea la sistemul RO-ALERT.

Sistemul RO-ALERT este folosit în situații majore în care viața și sănătatea oamenilor sunt puse în pericol, precum fenomene meteo extreme, inundații, alunecări de teren sau atac terorist. Mesajele sunt trimise în timp real, prin intermediul tehnologiilor moderne din domeniul comunicațiilor și tehnologiei informațiilor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *