Uncategorized

AMD anunță lansarea la nivel mondial a noii sale platforme de gaming, dezvoltată pe un proces de fabricație de 7nm. Aceasta este compusă din noile plăci video Radeon RX 5700 și Radeon RX 5700 XT, precum și din noua generație de procesoare AMD Ryzen 3000.

AMD Radeon RX 5700, gaming superior în 1440p, fidelitate vizuală și timpi de răspuns foarte mici
  • AMD ridică pragul de performanță pentru gamerii împătimiți cu noua arhitectură RDNA, cu suport pentru PCIe 4.0 și 8 GB de memorie VRAM GDDR6. Performanța per nucleu este de 1.25x mai mare la noua generație decât în cazul arhitecturii vechi GCN.
  • Funcțiile noi inlcud: Radeon Image Sharpening, care aduce fidelitate și claritate în imagine; FidelityFX, un toolkit open-source care oferă efecte calitative de post-procesare; și Radeon Anti-Lag, care va oferi jucătorilor profesioniști de eSports performanța de care au nevoie pentru a câștiga.

  • Radeon RX 5700 și Radeon RX 5700 XT sunt disponibile acum la retailerii autorizați la prețul recomandat de 349 de dolari, respectiv 399 de dolari. De asemenea, ediția aniversară Radeon 5700 XT AMD 50 este disponibilă în schimbul sumei de 449 de dolari.
  • Cea mai nouă versiune a Radeon Software Adrenallin 2019 este disponibilă pentru descărcare acum, și aduce suport complet pentru cele mai noi plăci video AMD din seria Radeon RX 5700, precum și pentru restul gamei.

 

A treia generație de procesoare Ryzen pentru desktop, pentru joacă și productivitate
  • Folosindu-se de noua arhitectură Zen 2, bazată pe un proces de fabricație foarte performant (7nm), împreună cu chipset-ul inovator X570 PCIe 4.0, seria Ryzen 3000 oferă performanțe de top în gaming, streaming de gaming, precum și în cazul task-urilor de productivitate. De asemenea, AMD Ryzen 3000 oferă o peroformanță-per-watt cu 58% mai mare decât concurența.
  • Fiind deblocată și optimizată cu ajutorul AMD Precision Boost Overdrive, noua generație de procesoare Ryzen poate atinge frecvențe în overclock mai mari cu 200 de MHz, doar la simpla apăsare a unui buton.
  • Generația AMD Ryzen 3000 este disponibilă acum la retailerii autorizați, pornind de la prețul de 199 de dolari.

Procesoarele Ryzen 3000 cu Grafică Radeon integrată – putere mare, preț mic
  • Procesoarele din seria Ryzen 3000 cu Grafică Radeon oferă viteze mai mari de overclock, procesare grafică mult mai rapidă și noi funcții de driver. De asemenea, din gamă face parte și Ryzen 5 3400G, cel mai rapid procesor cu grafică integrată din lume.
  • Procesoarele Ryzen 3000 cu Grafică Radeon sunt disponibile acum la retailerii autorizați, pornind de la prețul de 99 de dolari.
De asemenea, AMD oferă gratuit un abonament de trei luni la Xbox Game Pass, odată cu achiziția oricărui produs nou din gama Ryzen 3000 sau Radeon RX 5700.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *