Comunicat de presa

Achiziționează un HUAWEI P30 lite, P30 Pro sau P30 și beneficiezi de reparație gratuită a ecranului

HUAWEI_Inlocuire_ecran

În perioada 10-31 iulie, la achiziționarea oricărui telefon al seriei P30 – HUAWEI P30 lite, P30 Pro sau P30 –  utilizatorii vor beneficia de o înlocuire gratuită a ecranului, timp de un an. Condiția este ca posesorul smatphone-ului să fie înregistrat în HiCare, aplicația integrată dezvoltată de Huawei care oferă acces rapid la serviciile puse la dispoziție de centrele de service.

Înlocuirea gratuită a ecranului este disponibilă în sediul Huawei Customer Service Center, aflat în centrul Capitalei. Programul se aplică telefoanelor achiziționate de la partenerii autorizați și din Huawei Experience Shop din Afi București sau din Huawei Customer Service Center, două spații unde consumatorii pot descoperi și se pot familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei.

De altfel, utilizatorii care se vin la Huawei Customer Service Center pot economisi bani și adăuga protecție suplimentară telefoanelor lor. Prin Huawei Service Day, la sfârșitul fiecărei luni, în zilele de joi, vineri și sâmbătă, folia de protecție a ecranului și montajul sunt gratuite pentru fiecare produs reparat. Totodată, în cele trei zile, manopera de service pentru orice reparație în afara garanției este gratuită.

Telefoanele seriei P30 vin echipate cu o cameră foto complet reproiectată, menită să asigure o experiență fără egal în domeniul fotografiei realizate cu telefonul mobil. HUAWEI P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei, iar HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei. Oferind aceleași experiențe fotografice superioare care caracterizează întreaga serie P30, HUAWEI P30 lite este disponibil în România la un preț recomandat de 1.699 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *