Uncategorized

Microsoft Corp. și Oracle Corp. încheie parteneriatul de interoperabilitate în cloud

Cei doi giganți IT americani, Microsoft Corp. si Oracle Corp, anunță agrearea unui parteneriat de interoperabilitate în cloud care va permite clienților lor să migreze și să execute sarcini de lucru importante în cadrul Microsoft Azure și Oracle Cloud. Companiile vor putea de azi să-și conecteze serviciile Microsoft Azure precum Analytics sau AI, la serviciile Oracle Cloud, precum Baza de Date Autonome. Prin facilitarea operațiunilor între cele două tipuri de pachete și posibilitatea de a finaliza o parte din volumul de muncă în cadrul Azure și o altă parte din același volum de muncă în cadrul Oracle Cloud, parteneriatul anunțat astăzi în California – Statele Unite ale Americii – va oferi tot ce e mai bun din cele două tipuri de servicii cloud precum și o experiență optimizată de înaltă performanță.

Luate împreună, Azure și Oracle Cloud vor oferi clienților lor o singură poartă de acces către toate serviciile și aplicațiile cloud dezvoltate de cei doi giganți,  necesare pentru păstrarea operativității companiilor.

Acest parteneriat oferă conectivitate directă, rapidă și foarte fiabilă între cele două platforme cloud, continuând să furnizeze servicii și sprijin operativ de primă clasă pentru clienți, așteptări pe care companiile se așteaptă să le furnizeze Microsoft și Oracle.

Vom reveni mâine de dimineață cu mai multe detalii, în cadru unui comunicat de presă însă am aprecia foarte mult dacă ne vei ajuta să difuzăm această știre exprem de importantă către cititorii tăi

Mulțumim frumos pentru sprijin,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *