Comunicat de presa

Bang & Olufsen lansează dispozitivele tale preferate în nuanțe de roz

2019_02_Beolit17_Pink_1

Bang & Olufsen lansează Beolit17, Beoplay H8i, Beoplay E8 2.0 și Beoplay Charging Pad într-o culoare nouă. Selecționată cu grijă pentru a reflecta calitățile prețioase ale fiecărui produs, noua culoare scoate în evidență designul meșteșugit cu meticulozitate, adăugând un plus de sofisticare și farmec dispozitivelor clasice.

Beolit17

Beolit17 este o boxă portabilă recunoscută pentru puterea sa, claritate și stil. Având o precizie înaltă a sunetului marca Bang & Olufsen, Beolit17 este singurul sistem de muzică de care aveți nevoie în interiorul sau în afara casei. Boxa este fabricată din materiale deopotrivă frumoase dar și durabile, cum ar fi aluminiul anodizat combinat cu polimer dur care îi permite să reziste utilizării zilnice, mânerul este din piele naturală, cu ajutorul căruia o puteți purta ușor și cu stil oriunde vă duceți. Beolit17 vine cu sunet True360, USB-C și până la 24 de ore de autonomie.

2019_02_E8_2.0_Pink_2-1

Beoplay E8 2.0 și Beoplay Charging Pad

Cu adevărat wireless, fără niciun cablu și cu o carcasă de încărcare fără fir, aceste căști oferă sunetul bine cunoscut al brandului Bang & Olufsen și o interfață touch intuitivă care vă oferă control total asupra muzicii, apelurilor și comenzilor vocale. Concepute pentru a se potrivi confortabil în ureche, Beoplay E8 2.0 vin într-o carcasă de încărcare fără fir, premium, din piele, astfel încât să le puteți reîncărca oriunde. Oferind până la 16 ore de redare, căștile Beoplay E8 2.0 vă pot însoți toată ziua, iar cu ajutorul modului Transparency, rămâneți conectat la împrejurimi cu un singur gest rapid.

Pentru o încărcare cu stil, Bang & Olufsen lansează de asemenea Beoplay Charging Pad într-o nuanță de roz. Acesta este fabricat din materiale de lux, inclusiv din aluminiu și piele de vițel, oferind atât încărcarea clasică (5W), cât și încărcarea rapidă (10W).

2019_02_H8i_Pink_1

Beoplay H8i

Bucurați-vă de muzică cu ajutorul căștilor premium Beoplay H8i, fără fir, on-ear. Cu funcție pentru Active Noise Control, faimosul sunet Bang & Olufsen, materiale de lux și un design simplificat, minimalist, acestea sunt ideale pentru călătoriile zilnice sau pentru cele mai lungi. Prezentat într-o nouă culoare contemporană, acest model clasic Bang&Olufsen dispune de cele mai recente tehnologii, cum ar fi senzorul de proximitate și modul Transparency, astfel încât să puteți rămâne conectat la împrejurimi. Cu o durată impresionantă a bateriei de până la 30 de ore, vă puteți bucura de muzică pe parcursul întregii zile. Fiind o combinație perfectă de stil și funcționalitate, Beoplay H8i este unul dintre cele mai ușoare dispozitive din clasa sa, oferindu-vă un confort optim.

Preț și disponibilitate

Beolit17 (2169,99 RON), Beoplay E8 2.0 (1689,99 RON ), Beoplay Charging Pad (609,99 RON ) și Beoplay H8i (1929, RON)  sunt disponibile incepand cu luna iunie la partenerii autorizati Bang & Olufsen, Altex, eMAG si iSTYLE. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați www.bang-olufsen.com/headphones/beoplay-h9.

Vă invităm să urmăriți și conversația la @bangolufsen pe InstagramFacebookTwitter și YouTube utilizând #Beolit17, #BeoplayE8 și #BeoplayH8i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *