Comunicat de presa

HP Inc. isi extinde portofoliul de laptopuri si sisteme personale si isi consolidează pozitia de lider in materie de VR prin lansarea celui mai nou Rucsac – PC

hp-logo-icon

Astăzi, HP Inc. și-a extins portofoliul de laptopuri si sisteme personale prin noi produse care reinventează experiența PC-ului prin design, performanță și securitate. În plus, HP își consolidează poziția de lider în materie de realitate virtuală prin lansarea celui mai nou Rucsac – PC, dar și prin puterea de randare uimitoare a noilor stații de lucru cu dotate pentru VR.

Consumatorii și companiile își doresc dispozitive care să se adapteze modului de lucru și stilului lor de viață, iar laptop-urile premium EliteBook, stațiile de lucru performante din gama HP Z, tehnologiile VR și PC-urile elegante ENVY oferă premiere multe din punctul de vedere al securității, performanței și designului.

Printre produsele anunțate azi se numără următoarele:

PC-uri pentru uz personal:

  • Seria HP ENVY Wood, primele laptopuri din lume cu inserții de lemn
  • Fiecare  laptop se evidențiază printr-un patern diferit  de lemn, disponibil în două nuanțe: Nightfall Black cu Natural Walnut și Natural Silver cu Pale Birch
  • Seria HP ENVY Wood include Amazon Alexa, Wake on Voice, Wake on Fingerprint reader, alături de HP Sure View și HP Webcam Kill Switch.

PC-uri business:

  • În contextul  în care noile PC-uri comerciale au la bază securitatea, laptopul HP Elite x2 G4 are primele obturatoare de confidențialitate cu camera duală integrate din lume și este primul laptop de business detașabil din lume cu ecran de confidențialitate.
  • HP EliteBook x360 1030 G4 – este  cel mai mic și mai ușor PC convertibil din lume, cu un ecran care ofera vizibilitate la lumina zilei și conectivitate de ultimă generație Gigabit Class 4G LTE
  • HP EliteBook x360 1040 G6 are o durată de viață a bateriei de până la 24 de ore

Stații grafice:

  • Noua generație HP ZBook 15 G6 și HP ZBook 17 G6 sunt statii grafice mobile cu caracteristici uluitoare, ideale pentru arhitecți, designeri, editori video și creatori VR care au nevoie de performanță de tip desktop oriunde s-ar afla. Ambele unități ZBook  permit activități complexe, inclusiv design 3D și VR.
  • Pentru arhitecți, designeri de produse și alți profesioniști din domeniul creativ care necesită computere de înaltă performanță, noua unitate HP Z2 G5 este cea mai puternică și mai complexă stație de lucru din lume, care le permite să abordeze încrezători sarcini complexe cum ar fi redarea modelelor 3D și a scenelor foto-realiste.

Realitatea virtuală:

  • Noul Rucsac HP VR este special conceput pentru VR precum Unreal și Unity; soluția VR permite crerea unor umbre incredibile și încadrarea cadrelor pentru o randare cât mai naturală.
  • Creștere de 30% a performanței și o grafică de 25% mai puternică față de generația anterioară
  • Experiența wireless free-roam este concepută pentru a răspunde nevoilor locațiilor de divertisment pentru utilizatori multipli, simulări arhitecturale și de design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *