articole

Un reprezentant FBI va vorbi, la Bucuresti, despre războiul cybernetic si amenințările lumii transformate de tehnologie. La iCEE.fest: UPGRADE 100 se va analiza și impactul digitalului în democrație si în societate.

Printre starurile internaționale, liderii globali în tehnologie și speakeri profesioniști din domeniul transformării digitale, anul acesta pe scena noului iCEE.fest – care se lansează cu un nou concept, UPGRADE 100 – va urca si Dean Kinsman – expert FBI în securitate cibernetică.

Din mai 2019, Dean este atașat al ambasadei Statelor Unite în România, însărcinat de FBI pentru studiul si prevenirea cyber atacurilor.

“Fiți atenți la orice email primit și verificați proveniența. Adresele de email tip clonă sunt extrem de periculoase,”

Dean Kinsman, News Channel 5

Cine e Dean Kinsman?

Dean Kinsman (foto) și-a început cariera la FBI în biroul din Detroit, în 2002, ca agent de criminalitate informatică.

Apoi, în perioada 2002-2009 a investigat cazuri de intruziune penală și de securitate națională în biroul din Detroit.

Pentru următorii 2 ani a fost repartizat la sediul central al FBI, Divizia Cyber, și a participat la mai multe căutări și arestări ale unor infractori cibernetici internaționali.

În februarie 2012, Dean s-a mutat la biroul FBI din Nashville pentru a investiga criminalitatea cibernetică și a devenit supraveghetorul acestei secții în mai 2017.

Înainte de a se alătura FBI, Dean Kinsman a fost locotenent în marină pe un distrugător în San Diego, California și manager de suport pentru Perot Systems Corporation din Raleigh, Carolina de Nord.

Despre ce va vorbi specialistul FBI?

La iCEE.fest: UPGRADE 100, Dean Kinsman va vorbi despre amenințările la care ne expunem folosind dispositive smart conectate în permanență, cum se colectează date care să descurajeze atacatorii si cum se construieste un caz solid în această nouă lume, dominată de tehnologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *