articole

TEAM RAZER ȘI EVIL GENIUSES VOR CUCERI LUMEA SPORTURILOR ELECTRONICE

Razer semnează un acord de doi ani cu bine-cunoscuta echipă de esports din San Francisco

RazerTM, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat un nou parteneriat cu Evil Geniuses (EG), una dintre cele mai longevive echipe de sporturi electronice, cu fani în lumea întreagă. Momentul marchează întoarcerea organizației Evil Geniuses în Team Razer, după calificarea echipei lor de Dota 2 în turneul The International 2019. Echipa EG Dota 2 are cele mai consistente rezultate, ocupând un loc în top cinci în ultimele cinci ediții ale prestigiosului concurs.

Echipa Evil Geniuses va fi echipată cu periferice Razer destinate jucătorilor profesioniști, inclusiv căști, tastaturi, mouse-uri și mouse mats, atât pentru sesiunile de antrenament, cât și pentru turneele care vor avea loc în următorii doi ani.

Evil Geniuses este cunoscută pentru echipele sale de Dota 2 și Call of Duty (COD), organizația participând și la competiții de Fortnite, Rocket League, Rainbow Six: Siege, Artifact, Smash Bros. și Street Fighter V. Lista celor mai importante rezultate include câștigarea titlului de campion în cadrul The International 2015 Dota 2 și a concursului de Call of Duty World League Championship 2018. Echipa lor de Dota 2 a ocupat al treilea loc de pe podium în cadrul MDL Disneyland Paris Dota 2 Major și se află în formă maximă înainte de turneul The International 2019.

“Team Razer este mândră de parteneriatul cu Evil Geniuses, care se află la cel mai înalt nivel în cadrul sporturilor electronice,” a declarat David Tse, Global Director of Esports în cadrul Razer. “Dintotdeauna am fost inspirați de pasiunea și dedicarea lor, parteneriatul nostru fiind bazat pe combinarea celor mai bune tehnologii și cele mai bune aptitudini din domeniul esports.”

Echipa EG Dota 2 include doi jucători profesioniști care au devenit de-a lungul timpului adevărate vedete: Artour “Arteezy” Babaev este un canadian născut în Uzbekistan care are mai bine de 500.000 de fani care-i urmăresc stream-urile live. Syed Sumail “SumaiL” Hassan, este geniul pakistanez de sporturi electronice, cel mai tânăr jucător care a câștigat concursul The International Dota 2 Championship și cel mai tânăr jucător care să treacă de 1 milion de dolari în venituri adunate din sporturile electronice, la doar 16 de ani. În august, când va începe ediția din acest an a turneului The International, echipa EG se va înfrunta cu unele dintre cele mai bune echipe de Dota 2 din lume, fanii sporturilor electronice urmând să fie cu ochii pe ea.

Echipa de COD EG include doi campioni mondiali ai jocului Call of Duty, Jordan “JKap” Kaplan (2015, 2016) și Bryan “Apathy” Zhelyazkov (2016, 2018). Ei sunt singurii jucători care să fi participat la trei ediții consecutive de Call of Duty Championship Grand Finals, JKap fiind deținătorul recordului pentru jucătorul cu cele mai multe participări în marile finale COD (având patru participări la activ). Din echipa de cinci jucători face parte și un alt campion mondial Call of Duty, Dillon “Attach” Price, cel mai tânăr jucător care a câștigat un campionat de COD, în 2015, la vârsta de 18 ani.

“Parteneriatul cu Team Razer aduce o valoare adăugată incredibilă,” a adăugat Phillip Aram, COO al Evil Geniuses. “Perifericele de cea mai bună calitate produse de Razer le vor oferi jucătorilor noștri un nou avantaj la nivelul performanței. Razer este brandul perfect pentru a ne asigura de continuarea succesului și pentru a avea cele mai bune șanse la turneul The International.”

Pentru mai multe informații despre Team Razer vizitați https://www.razer.com/team.

Pentru mai multe informații despre Evil Geniuses:

DESPRE EVIL GENIUSES

Evil Geniuses este o organizație de sporturi electronice de succes cu fani în întreaga lume. Întemeiată în 1999 cu origini modeste, echipa a crescut și a dobândit o influență masivă ca unul dintre cele mai cunoscute branduri din gaming. Faimoasă pentru jucătorii de elită cu o determinare de nezguduit, echipa țintește să obțină victoria cu orice preț și să devină cea mai bună echipă de sporturi electronice din lume.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 60 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *