articole

Un mariaj între stilul excepțional și tehnologia de top a display-ului AOC prezintă două monitoare noi proiectate de Studio F.A. Porsche

“Proiectat de Studio F. A. Porsche” este sinonim cu design-ul sofisticat și rafinat al produselor din întreaga lume. Brandul AOC anunță două monitoare noi, proiectate de studio-ul de design de renume mondial Studio F.A. Porsche: U32U1 premiat cu Red Dot Design, un monitor business de 31,5 “(80 cm) cu rezoluție 4K și VESA DisplayHDR600 și Q27T1, un monitor QHD de 27″ (68,6 cm), orientat către utilizatorii casnici, care apreciază design-ul.

Genial în design si tehnologia de afișare: AOC U32U1

U32U1 – Un design atrăgător, premiat pentru uz profesional

La prima vedere, modelul U32U1 dezvăluie designul câștigător al premiului Red Dot Design, câștigat de unul dintre cele mai renumite studiouri de design, Studio F. A. Porsche.

Având în vedere percepția schimbătoare a vieții profesionale și a vieții private a oamenilor, aceștia aduc în discuții din ce în ce mai mult diferențierea strictă a produselor destinate utilizării profesionale și personale. Designul monitorului U32U1 reflectă acest lucru. Acesta vizează utilizatorii cu cerințe estetice ridicate și se bazează pe tendințe în design-ul clasic al mobilierului. Trepiedul în formă de tuburi creează o lumină vizuală și îi permite să se evidențieze în orice mediu și context de utilizare.

De asemenea, excelează cu alte caracteristici superioare de design: afișajul cu 4 fețe, fără rame, subțire și înclinabil, se află pe suportul trepied metalic și lucios, reglabil în înălțime până la 120 mm. Placa din aluminiu de pe spate cu colțuri rotunjite, care găzduiește și conectorii de cablu, creează un contrast fin cu capacul din spate de culoare închisă. O adevărată noutate funcțională este faptul că această placă rămâne în aceeași poziție atunci când afișajul este rotit în poziție portret (funcția pivot), astfel încât cablurile să rămână în același loc. Pentru o mai mare flexibilitate, afișajul vine cu o grilă VESA pentru montarea pe suporturi externe sau monturi pe perete.

Performanță excelentă pentru cerințe profesionale

Ecranul IPS de 31,5″ (80 cm) are o rezoluție splendidă de 4K / UHD (3840 x 2160 pixeli). Datorită conformității cu standardele VESA Display HDR600 și HDR 10, ecranul oferă o adâncime de culoare pe 10 biți rezultând în 1,07 miliarde de culori. Imaginile strălucesc cu un contrast impresionant și culorile variază de la albul luminescent până la cel mai adânc negru. Afișajul acoperă 90% din spațiul de culoare DCI-P3, ceea ce îl face o alegere ideală pentru profesioniștii și entuziaștii din domeniul filmelor și fotografiilor dar și pentru designeri.

Bine conectat cu USB-C

Pe lângă conectorii obișnuiți HDMI 1.4 și DisplayPort 1.2, acest monitor are de asemenea un port HDMI 2.0, precum și un port USB-C și un hub USB 3.1. Conexiunea USB-C oferă modul DisplayPort Alternate Mode pentru transferul semnalelor video de înaltă rezoluție de la un notebook sau alt computer. Livrarea de energie USB poate încărca simultan bateria notebook-ului cu până la 65 W, iar transmisia de date USB 3.1 asigură transferul rapid de date.

 AOC Q27T1: Acolo unde design-ul remarcabil întâlnește experiența excelentă de vizionare.

27T1 – Asimetrie vizionară

Standul asimetric al lui Q27T1 moștenește design-ul predecesorilor săi. Nu numai că impresionează prin designul său distinctiv, ci și surprinde cu modul în care urmărește logic distribuția forței în monitor pentru a echilibra perfect greutatea lui. Acest design accentuează ingineria structurală sofisticată pentru a ține monitorul în loc, similar unei scupturi moderne. Afișajul fără rame pe trei laturi, ascunde rama din plastic pe partea stângă și pe partea dreaptă pentru a face monitorul să fie cu adevărat fără rame. Rama de jos este acoperită de o strălucire lucioasă, în timp ce spatele curbat mat subliniază design-ul pur și curat al monitorului. Aspectul curat al suportului este văzut și din spate, unde porturile I/O sunt ascunse printr-un capac, cu doar o mică deschizătură pentru cablurile de ieșire, adăugând aspectul elegant al monitorului.

O armonie între tehnologie și design

Panoul IPS de 27 de inci al monitorului AOC Q27T1 asigură o experiență excelentă de vizualizare, datorită rezoluției sale Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Tehnologia IPS furnizează de asemenea unghiuri largi de vizualizare și o reproducere excelentă a culorilor. Q27T1 este primul model din noua serie de display-uri T1 ce oferă o gamă largă de culori, acoperind 90% din spațiul de culoare NTSC. Cele două socket-uri HDMI și unul DisplayPort permite monitorului să fie conectat la o gamă largă de dispozitive, inclusiv computere desktop, laptopuri, Blu-ray și console de jocuri.

“Combinația perfectă de tehnologie de ultimă generație și de design remarcabil este ceea ce face ca noile noastre monitoare să fie dezvoltate în colaborare cu Studio F. A. Porsche să fie ceva cu adevărat special”, spune Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe. “După marele succes al primelor noastre monitoare produse acum doi ani, sunt încântat că putem prezenta acum încă două modele care excelează cu designul lor excepțional”.

“Cu AOC am găsit un partener perfect care nu numai că împărtășește, ci și îmbunătățește aspirația noastră de design sofisticat și rafinat. O înțelegere reciprocă a calității și a performanței ne permite să creăm produse premium, de top, care să îndeplinească cele mai înalte standarde tehnice și estetice “, spune Christian Schwamkrug, director de design la Studio F. A. Porsche.

Modelul AOC Q27T1 va fi disponibil în iulie 2019 la pretul de 1,459 lei, iar U32U1 va fi disponibil mai târziu în 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *