Uncategorized

Epson prezintă noile tehnologii pentru business la CIO Summit 2019, cea mai importantă conferință despre mediul digital și afaceri

  • Simona Decuseară va oferi un interviu în exclusivitate la sesiunea The Hot Seat
  • Epson aduce în zona demo a evenimentului noile soluții business Enterprise și RIPS

București, 9 aprilie 2019 – Epson va participa pe 11 aprilie, ca partener Platinum, la conferința CIO Summit 2019, organizată în București de IDC, companie internațională de cercetare și consultanță în IT. Evenimentul reunește directori de companii, lideri de industrii și experți vizionari, care prezintă direcțiile strategice care vor modela viitorul, dar și tactici și tehnologii care fac diferența în mediul de afaceri.

Administratorii de business și furnizorii de tehnologie prezenți la summit vor dezbate pe marginea modalităților prin care se pot extrage cât mai multe beneficii din confluența acestor două arii de dezvoltare, mediul de afaceri și tehnologia. Dezbaterile și workshop-urile vor viza strategii de inovare digitală, experiența în relația cu clienții, modele de business automatizate și platformele digitale.

Sesiunea The Hot Seat a summit-ului o va aduce anul acesta pe scaunul interviurilor pe Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson Romania & Bulgaria și va fi moderată de Răzvan Savu, Senior Consultant la IDC Romania. Simona va discuta despre cele mai importante realizări ale companiei și despre modul în care noile soluții tehnologice create de Epson contribuie la optimizarea proceselor de business prin reducerea costurilor și prin stimularea unui management mai eficient. Segmentul de imprimare presupune, în mod tradițional, un consum ridicat de resurse, iar noile game Epson Enterprise și RIPS vin să schimbe această situație, în special prin autonomie ridicată a rezervelor de cerneală și prin consum redus de energie electrică.

În calitate de partener Platinum al IDC CIO Summit 2019, Epson participă la eveniment inclusiv cu o zonă demo, unde vor fi expuse vârfuri de gamă din sfera echipamentelor business și nu numai. Printre acestea se numără modelele Epson Enterprise C20590, Epson RIPS A3 C869, Epson RIPS A4 C579, Epson L7160, cu ajutorul căreia se vor imprima fotografii pe loc în cadrul evenimentului, dar și videoproiectoarele Epson L1505 și Epson EV-100, pe care reprezentanții studioului Aural Eye le vor folosi pentru a face proiecții tip mapping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *