Uncategorized

Xerox lanseaza Instant Print Kiosk: mai multa mobilitate pentru utilizatori, o sursa in plus de venituri pentru business-uri

BUCURESTI, 18 martie 2019 – Spatiile pentru evenimente, organizatiile si campusurile frecventate de utilizatorii tehnologiilor mobile pot apela de acum la o noua sursa de venit cu ajutorul noului dispozitiv Xerox Instant Print Kiosk. Echipamentul ofera acces rapid si facil la servicii cloud populare si la diverse aplicatii de imprimare, copiere, scanare si fax, ceea ce il face sa fie solutia ideala pentru utilizatorii aflati in miscare, care vor sa isi rezolve singuri necesitatile de imprimare.

 

Aceasta lansare face parte din strategia Xerox de a redefini si de a adauga valoare experientei de utilizare a produselor noastre. Instant Print Kiosk nu functioneaza asemenea unui dispozitiv traditional, care in schimbul a cateva monede ofera acces la functii de imprimare si scanare. Instant Print Kiosk ofera conectivitate in cloud de mare viteza si o gama extinsa de functii, ceea ce inseamna ca mai multe sarcini pot fi realizate intr-un timp record. Alte functii disponibile sunt functia de perforare si de capsare a unui numar de pana la 50 de coli. Mai simplu pentru utilizatori, mai profitabil pentru proprietarii dispozitivelor.

 

Cele mai bune locuri in care poate fi amplasat dispozitivul sunt zonele cu mult trafic, cum ar fi magazinele de retail, hotelurile, aeroporturile, centrele de conferinta, librariile, dar si centrele universitare.

 

Experienta de utilizare intuitiva
Un ecran tactil de dimensiuni generoase ofera instructiuni intuitive, pas cu pas, pentru a rezolva in perfecta siguranta sarcinile de imprimare si le permite utilizatorilor sa acceseze cu usurinta platforme cloud precum Dropbox, Electronics for Imaging PrintMe, Google Drive, OneDrive si SharePoint.

 

Xerox Instant Print Kiosk include functii precum administrarea de la distanta a dispozitivului, efectuarea de operatiuni de plata si de contabilitate, fax in cloud si securitate cibernetica end-to-end.

 

Chautauqua Institution, un centru non-profit adresat tinerilor si adultilor, a raportat un nivel ridicat de satisfactie in randul utilizatorilor care au testat solutia, mentionand ca sarcinile de imprimare se realizeaza rapid si fara efort. „Dispozitivul este solutia perfecta pentru vizitatorii care au nevoie sa fie conectati in permanenta, chiar si in vacanta,” spune James Freay, administrator servicii si echipamente de birou, Chautauqua Institution.

 

Despre Xerox

In era tehnologiilor inteligente, noi nu doar ne gandim la viitor, ci il cream. Xerox Corporation este unul dintre liderii tehnologiei, care se axeaza pe intersectia dintre lumea digitala si lumea fizica. Folosim automatizarea si personalizarea de ultima generatie pentru a redefini productivitatea, a stimula cresterea business-urilor si a face lumea mai sigura. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare si solutiile inteligente de lucru — Powered by Xerox ®— ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe la www.xerox.ro si urmariti-ne pe pagina noastra de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *