Uncategorized

Principii care sunt importante in viata noastra

Inca din copilarie ne-a fost dat sa ni se induca anumita sentimente, anumite credinte despre anumite lucruri si toate astea se spune spre binele nostru. Cum din pacate pe atunci eram mult prea mici pentru a avea discernamant si pentru a avea controlul asupra propriei noastre decizii am crescut cu toate aceste reglementari impuse de cei maturi. Problema cea mai mare a constat in faptul ca dupa o vreme ne-am tot ciocnit de piedici si de aspecte in contradictoriu.

Iar acest fapt a fost posibil deoarece evolutia lumii nu a incetat, ceea ce a dus la aparitia pe piata a anumitor servicii necesare pentru buna desfasurare a vietii noastre. Am fi ipocriti daca am spune ca aceste servicii nu ne sunt de folos, doar ca in cazul unora asa cum este considerat si serviciul de coliva online, unele principii se bat putin cap in cap.

top

Si asta pentru ca pe deoaparte maturii de ieri, batranii de astazi nu sunt de acord cu realizarea unei comenzi de coliva printr-un serviciu online, iar cei tineri recunosc utilitatea si necesitatea unui astfel de serviciu. Chiar daca uneori se ajunge la diverse dispute pe aceste subiecte, probabil ca niciodata nu va fi posibil sa schimbam principiile de viata pe care le au parintii sau bunicii nostri. Nu pentru ca aceste principii nu isi au valoarea lor, ci pentru ca din pacate acestea nu mai sunt ancorate la realitatea noastra si la acele necesitati pe care lumea moderna le intampina.

Nu spunem ca aceste principii de viata nu ne-au fost de folos in anumite situatii, ci doar ca cei de langa noi ar trebui sa inteleaga evolutia si  a incerce pe cat posibil sa se adapteze la aceasta noua era a tehnologiei. Bineinteles acest lucru nu va fi posibil daca nu vom avea rabdarea necesara si explicatiile potrivite pentru a-i face pe cei de langa noi sa inteleaga ce se intampla cu exactitate.

De asemenea pentru a putea realiza astfel de chestiuni, mai intai de toate ar trebui sa avem o privire de ansamblu al acestor aspecte. Si mai mult decat atat ar trebui sa constientizam faptul ca timpul este o constanta, pe care daca nu stim cum sa o gestionam vom avea foarte multe de pierdut. Iar la capitolul pierderi am putea trece sume importante de bani, risipa de energie, atunci cand nu este cazul, si implicit nerezolvarea unor situatii critice in cel mai scurt timp si pe o cale amiabila.

Toate aceste pierderi sunt doar rezultatul a simplului fapt ca o buna parte dintre noi nu se poate adapta la ceea ce poate oferi tehnologia, lumea moderna sau poate au inteles total gresit aceste noi concepte si tehnologii. Cu toate astea ar fi mult mai bine daca am avea o imagine de ansamblu si o parere proprie despre toate aceste servicii care nu fac altceva decat sa ne rezolve si sa ne scoata din situatiile critice.

http://colivenonstop.ro/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *