Uncategorized

Sfaturi utile pentru a achizitiona cele mai bune becuri led

 

Tehnologia led este tehnologia viitorului in ceea ce priveste iluminatul, indiferent ca este vorba despre iluminat industrial, public sau din propria locuinta. Cu toate ca becurile led sunt din ce in ce mai comercializate, multi dintre noi inca nu stiu care sunt criteriile de care trebuie sa tina cont atunci cand achizitioneaza becuri led. Avand in vedere acest lucru in cadrul acestui articol voi prezenta cateva dintre cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tinem cont atunci cand achizitionam astfel de becuri:

  1. Forma duliei este unul dintre cele mai importante criterii ce trebuie avut in vedere in momentul achizitionarii becului led. Acest criteriu este important pentru ca nu toate becurile led au acelasi tip de dulie. Avand in vedere acest lucru, acorda o atentie deosebita tipului de dulie pe care il are becul pe care vrei sa il schimbi.
  2. Temperatura de culoare pe care o emite becul cu led este un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul achizitionarii becului cu led. Trebuie stiut faptul ca pe piata de specialitate exista becuri cu led care emit lumina calda, rece sau neutra. Avand in vedere acest lucru, achizitioneaza becul led care emite lumina de care tu ai nevoie.
  3. Numarul de lumeni pe care il emite becul led. Daca atunci cand achizitionam becuri clasice ne uitam la numarul de watti pe care il emite respectivul bec, atunci cand sunt achizitionate becuri led trebuie avut in vedere numarul de lumeni, nu wattii.
  4. Pentru ca becul led are un pret de comercializare mai mare decat becul clasic, in momentul in care se achizitioneaza becuri led trebuie avut in vedere si durata de utilizare a becului.

In concluzie, atunci cand se achizitioneaza spoturi led sau orice alt tip de bec care functioneaza cu ajutorul tehnologiei led trebuie avut in vedere printre altele si sfaturile prezentate in cadrul acestui articol pentru a putea achizitiona becuri led potrivite nevoilor avute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *