Uncategorized

VIDEO WALL-URILE VÂRF DE GAMĂ DE LA LG ACUM DISPONIBILE PE PIAȚA DIN ROMÂNIA Modelele 55SVH7E și EV5E oferă imagini surprinzător de vii și culori bogate, cu îmbinări ale ecranului aproape invizibile

LG 55SVH7E este un video wall care oferă un afișaj fără margini de îmbinare, uniform chiar și pentru conținutul în mișcare rapidă, cum ar fi transmisiile sport. De asemenea, noul video wall de 66 de inch, LG EV5E setează un nou standard în privința designului și a ușurinței în utilizare. Combinația dintre îmbinări, rama subțire și imagini OLED bogate oferă o experiență uimitoare. Greutatea redusă și platforma webOS actualizată fac ca EV5E să fie simplu de instalat și utilizat.

Prima ramă din lume de 0,44 mm oferă o margine a ecranului atât de subțire încât ar putea fi desenată cu un pix. Cu alte cuvinte, linia unde se întâlnesc două ecrane este aproape la fel de subțire ca un card de credit. Spre deosebire de pereții video obișnuiți, care devin mai întunecați în apropierea marginilor fiecărui panou, modelul 55SVH7E oferă o culoare uniformă pe toată suprafața sa.

Conținutul care include imagini cu mișcare rapidă poate fi încărcat fără probleme pe mai multe panouri, datorită unei inovații de scanare a modulelor, prin intermediul platformelor încorporate de smart signage SoC și webOS, astfel fiind posibile animarea sau adăugarea conținutului prin aplicații web sau streaming în timp real chiar în timpul redării de videoclipuri.

Aceste schimbări se combină cu tehnologia IPS, pentru a asigura o imagine clară, indiferent de poziția spectatorului, astfel că până și un spectator care se află sub peretele video va vedea o imagine nealterată de linii sau umbre.

EV5E este un perete video ce a fost proiectat pentru a afișa o imagine aproape fără îmbinări. Niciun alt perete video nu combină contrastul infinit al OLED cu o imagine nealterată de intersecția ecranelor. Spectatorii vor fi captivați de imaginea suprarealistă a peretelui video cu unghiuri largi de vizualizare.

Utilizatorii vor considera EV5E mult mai ușor de folosit, instalarea nu este numai flexibilă, dar se realizează, de asemenea, mult mai ușor datorită greutății reduse a ecranului. Comparativ cu versiunile anterioare, fiecare placă este considerabil mai ușoară. În plus, plăcile pot fi aranjate orizontal într-o configurație nelimitată 1xN.

Peretele video OLED oferit de LG este unic într-o piață saturată cu LCD-uri. Tehnologia OLED-ului de auto-iluminare oferă un contrast al culorilor pe care ecranele backlit pur și simplu nu o pot egala. Noul video wall EV5E combină cele mai bune caracteristici ale OLED cu îmbinări înguste și gestionare ușoară pentru a asigura o experiență impresionantă de vizionare.

Despre LG Electronics Business Solutions

LG Business Solutions oferă soluții profesionale în afișarea informațiilor, sistemul de aer condiționat, iluminatul și energia. Ca lider în inovarea B2B, LG Electronics Business Solutions își propune să ofere o soluție totală care să includă consultanță, instalare, întreținere și suport în colaborare cu partenerii săi de afaceri profesioniști. Vizitați http://www.lg.com/global/business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *