Uncategorized

Un monitor dedicat profesioniștilor pentru care spațiul de lucru este esențial: Philips 499P9H cu ecran SuperWide

Amsterdam, 30 ianuarie 2019 – MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, lansează monitorul Philips 499P9H Brilliance cu raport de aspect 32:9 și ecran LCD curbat SuperWide. Monitorul premiat cu diagonala de 49 de inchi oferă utilizatorilor profesioniști o mulțime de funcții performante cu ajutorul cărora pot transforma fiecare minut în unul mai eficient, mai productiv și mai plăcut. Echipat cu un ecran SuperWide, o rată de aspect de 32:9 cu rezoluție ultra-high, Philips 499P9H oferă o grafică uluitoare pe un format larg și este alternativa ideală a unei configurații de două monitoare Quad HD de 27 de inchi. Mai mult de atât, vine echipat cu o stație de andocare USB-C, care oferă beneficiul unui transfer de date foarte rapid și conexiune flexibilă, un pop-up webcam și un design prietenos cu mediul.

Spațiu de lucru încăpător

Monitorul dispune de un format extins și un design modern premiat care vine cu un ecran curbat de 1800r care reflectă forma naturală a ochiului și vine de jur împrejurul utilizatorului, minimizând astfel orice distragere și maximizează confortul. Mai mult, frumusețea acestui monitor constă în lățimea considerabilă care conferă capacitatea de a spori productivitatea. Setarea unui spațiu de lucru cu un ansamblu de mai multe monitoare poate fi dată uitării, deoarece monitorul Philips 499P9H asigură un spațiu de desfășurare de 49 de inchi, echivalentul a două monitoare de 27 de inchi Quad HD 16:9 puse unul lângă altul. Utilizatorul are astfel libertate de lucru, poate compara documente sau se poate ocupa de mai multe fișiere simultan, fără să fie nevoit să deschidă ferestre unele peste altele, să dea scroll sau zoom. Mai mult, dacă mai multe monitoare vor fi alăturate, un comutator KVM MultiClient integrat acționează împreună cu funcția de Multi-View pentru controlarea a două ecrane simultan cu o singură tastatură și un singur mouse, economisind și mai mult timp și spațiu.

O experiență vizuală captivantă

Cu un ecran de asemenea proporții, calitatea înaltă a imaginii este obligatorie. Și la acest capitol Philips 499P9H se remarcă față de competitori. Rezoluția Dual Quad HD (5120 x 1440) permite densitatea mai mare a pixelilor și detalii mai accentuate, în timp ce tehnologia HDR 400 certificată VESA conferă culori strălucitoare, umbre și nuanțe de alb bine definite, aducând imaginile la viață și asigurând profunzime optimă și nuanțare. Pentru un câmp vizual acoperit aproape în totalitate, panoul VA LED oferit de Philips se bazează pe tehnologie avansată de aliniere verticală ce realizează o rată de contrast static ridicată, rezultând în imagini clare din orice unghi de vizualizare. Designerii CAD, graficienii, arhitecții, inginerii, fotografii și toți ceilalți profesioniști pentru care precizia și acuratețea culorilor este necesară vor fi pe deplin mulțumiți de acest monitor.

Proiectat pentru profesionistul modern

Odată cu locurile de muncă echipate înr-un stil modern, care solicită în permanență flexibilitate, dinamism și adaptabilitate, profesioniștii au nevoie de echipamente care să țină pasul. Monitorul Philips 499P9H satisface această nevoie prin multitudinea de funcții care ajută utilizatorul să maximizeze eficiența la locul de muncă. Stația de andocare USB-C 3.1  încorporată, cu funcție de alimentare joacă un rol cheie în creșterea productivității utilizatorilor aflați mereu în mișcare. Cu ajutorul tehnologiei USB 3.1 de mare viteză, transferul de date este mai rapid, iar conectorul USB-C reversibil permite o conectare simplă și eficientă, cu un singur cablu. Perifericele, precum și notebook-urile, pot fi conectate direct la monitor pentru a transfera fișiere, a viziona conținut video și multe altele. Pentru a completa experiența integrală de andocare, monitorul oferă notebook-urilor o conexiune securizată prin cablu portului integrat RJ45. Pentru confort și securitate sporită, monitorul include un webcam echipat cu recunoaștere facială Windows Hello, care poate fi ascuns în mod discret și sigur atunci când nu este utilizat. Pentru Philips confortul utilizatorului a fost întotdeauna o prioritate, așa că monitorul 499P9H oferă utilizatorilor multiple experiențe vizuale precum funcțiile Flicker-Free și LowBlue Mode, dar și caracteristici ergonomice eficiente cum ar fi un stand reglabil cu funcții de înclinare și un suport VESA.

Monitorul Philips 499P9H va fi disponibil începând cu luna martie la un preț recomandat de 5.119,00 lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips pot fi găsite aici: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Despre MMD

MMD este o companie deținută de TPV înființată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie și comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calitățile brandului Philips cu expertiza în producția display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă și eficientă pentru a lansa produse inovative pe piață. MMD conduce piețele din Europa de Vest de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin rețeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toți marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design și dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *