articole

RAZER HYPERSENSE ADUCE URMĂTORUL NIVEL DE EXPERIENȚE TACTILE ÎN GAMING, PUNÂND BAZELE UNUI ECOSISTEM DE DISPOZITIVE HAPTICE

Picture1

Tehnologia tactilă sincronizată între dispozitive le permite jucătorilor să experimenteze evenimentele din joc la un alt nivel

 Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer HyperSense, un ecosistem de dispozitive de gaming interconectate bazate pe tehnologia haptică (tactilă). Scopul ecosistemului este de a livra o soluție coerentă și de înaltă calitate, pentru a obține o experiență de gaming mai captivantă.

Co-fondatorul și CEO-ul Razer, Min-Liang Tan a declarat: “În sfârșit avem posibilitatea de a simți  ce auzim și ce vedem în jur în cadrul jocurilor video, sesizând astfel șuieratul focului inamic sau fiorul cauzat de răcnetul unui monstru. În mod similar cu Razer Chroma, unde deja am reușit să demonstrăm puterea unui sistem de iluminare conectat între mai multe dispozitive, Razer HyperSense sincronizează dispozitivele de gaming echipate cu motoare tactile de înaltă fidelitate pentru a crea o experiență mai captivantă.”

Cum funcționează Razer HyperSense?

Razer HyperSense profită de poziția obișnuită a dispozitivelor în cadrul unei configurații PC tradiționale pentru a oferi un feedback tactil puternic de 360 de grade, rezultatul fiind o experiență care le permite jucătorilor să simtă o explozie ce a avut loc în dreapta lor, inamicii care se apropie din spate sau puterea unui atac frontal. Se bazează pe tehnologii haptice avansate dezvoltate de Lofelt™, SUBPAC™ și alții.

În mod implicit, Razer HyperSense declanșează în mod inteligent dispozitivele astfel încât acestea să ofere feedback de înaltă fidelitate bazat pe sursele audio sau pe efecte sonore concrete precum folosirea unui topor, declanșarea unui lansator de rachete sau suflul vântului dintr-o direcție în alta. Combinarea sunetelor din mediul înconjurător cu sunetele mai apropiate de jucător va oferi o experiență de 360 de grade deosebit de captivantă.

La fel ca Razer Chroma, Razer HyperSense poate oferi o experiență mai clară și mai captivantă prin integrarea de către dezvoltatorii de jocuri în creațiile lor a diferite modele audio și mecanici de joc specifice care profită din plin de tehnologia tactilă de înaltă fidelitate pentru a reproduce o gamă mai variată de vibrații decât dispozitivele haptice obișnuite.

Razer colaborează cu dezvoltatorii de jocuri pentru o mai bună integrare a tehnologiei. Dezvoltatorii interesați de tehnologie pot să ne contacteze la adresa: hypersensedeveloper@razer.com.

“Razer HyperSense are un potențial nelimitat de a crea o experiență mai captivantă în jocuri,” a declarat Tim Willits, Directorul studioului id Software. “Am încercat de curând Razer Nari Ultimate și feedback-ul tactil adăugat pe baza sunetelor din mediul înconjurător m-a făcut să mă simt mai prezent în joc și mai conștient de împrejurimi. De abia aștept să încerc un întreg ecosistem de dispozitive haptice care aduc la viață lumile și acțiunea din jocurile video.”

Razer HyperSense poate fi încercat la CES 2019, în combinație cu sunet pozițional THX™ Spatial Audio. Configurația propusă include Razer Nari Ultimate, primele căști wireless de la Razer echipate cu tehnologia Razer HyperSense alături de un mouse și un suport de încheieturi care încorporează un sistem haptic dezvoltat de Lofelt™ și un scaun cu tehnologie haptică dezvoltată de SUBPAC™.

Pentru mai multe informații despre Razer HyperSense în cadrul CES 2019 vizitați:

www.razer.com/Razer-hypersense-ces

Pentru mai multe informații despre Razer Nari Ultimate și Razer HyperSense, vizitați:

www.razer.com/gaming-audio/razer-nari-ultimate

www.razer.com/nari-ultimate-hypersense

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *