Uncategorized

adidas Originals introduce noul Nite Jogger

– Nite Jogger este un simbol al confortului maxim și al tehnicii hi-vis –

– Design-ul conturează formele clasice cu linii moderne –

– Modelul Nite Jogger dispune de talpa  BOOST, în plus față de materialele extrem de ușoare –

Herzogenaurach, Ianuarie 2019 – adidas Originals introduce modelul reflectorizant Nite Jogger, un design progresist care încorporează reperele clasice cu liniile moderne. Având ca inspirație prima incursiune a brandului în tehnologia hi-vis, designul contemporan Nite Jogger oferă o interpretare modernistă a stilului trecut care a fost reinterpretat pentru creatorul de astăzi, pentru a fi utilizat în special pe perioada nopții.

 

Proiectat pentru a ieși în evidență, Nite Jogger folosește tehnologia reflectorizantă funcțională a iterației sale trecute pentru a ilumina purtătorul ei după lăsarea întunericului, devenind un nou reper al stilului urban. Evidenţiind strălucirea nopții, noul model revoluționar este alimentat de tehnologia hi-vis, amplasată în mod strategic.  Elementele reflectorizante sunt prezente pe lungimea șireturilor, în cadrul celor 3 dungi adidas și în zona călcâiului. Acestea reunesc tehnologia și design-ul de ultimă generație, modelul fiind dedicat creatorilor care știu că nu este niciodată prea târziu să-și urmărească viziunea.

Partea superioară a pantofilor este confecționată din nylon ușor şi durabil, tricot moale și suprapuneri din piele întoarsă. Construiţi pentru confort și proiectaţi pentru explorarea urbană în timpul nopții, structura pantofilor este completată de  talpa din spumă BOOST.

Reimaginând varianta originală a gamei de culori Nite Jogger, versiunea actualizată este evidenţiată de impactul contrastant al nuanței portocalii pe fundalul negru. Suprapunerea din zona călcâiului este un indiciu vizual reprezentativ al modelului anterior, în acord cu tema de a privi trecutul pentru a inova viitorul.  Un model conceput pentru a căuta neobosit creativitatea, eliberat de constrângerile cotidiene, Nite Jogger este învăluit de mesajul “viteza nopţii” înscripționat pe talpă în codul morse.

 

Modelul Nite Jogger se va lansa internaţional pe 12 ianuarie.

Despre adidas Originals

Inspirat de moștenirea răsunătoare a brandului adidas – un important brand sportiv și în același timp un dezvoltator global de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru sportivi – adidas Originals este brandul de articole pentru stradă înființat în 2001. Având la bază arhiva de produse adidas, adidas Originals continuă să evolueze folosind, alături de inovație, creativitatea și curajul întâlnite în săli și arene sportive așa cum sunt acestea percepute în cultura tinerilor contemporani. Logo-ul în formă de trifoi a fost utilizat pentru prima dată în 1972 și susținut de toți cei care modelează și definesc cultura creativă, iar adidas Originals continuă să fie un deschizător de drumuri ca brand ce creează produse sport pentru a fi purtate pe stradă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *