articole

NOILE MONITOARE LG „ULTRA” PREZENTATE LA CES 2019

Inclusiv UltraWide de 49 inch pentru o productivitate superioară

și High-Speed UltraGear pentru gaming imersiv la următorul nivel

Luna viitoare, în cadrul CES 2019, LG Electronics (LG) va lansa noile monitoare din seria „Ultra”, care includ atât modelele UltraWide pentru o productivitate remarcabilă, cât și UltraGear pentru o experiență de gaming îmbunătățită.

Consolindând reputația LG în categoria monitoarelor UltraWide (21:9 și mai mult), dimensiunea impresionantă a noului monitor UltraWide de 49 de inch (modelul 49WL95) este ideală pentru a spori productivitatea în orice mediu de lucru, în timp ce monitorul de gaming UltraGear (modelul 38GL950G) combină calitatea superbă a imaginii cu o viteză surprinzătoare, pentru a oferi gamerilor o experiență impecabilă.

Monitoare LG UltraWide în 2019

Monitorul LG UltraWide are un ecran curbat cu aspect ratio 32:9, care oferă o calitate excepțională a imaginii. LG 49WL95 este o soluție de înaltă calitate care înlocuiește configurații greoaie multi-monitor. LG UltraWide este ideal pentru multitasking mulțumită spațiului suplimentar furnizat de ecranul de 49 de inch și formatul 32:9. Rezoluția de 5120 x 1440 pixeli (echivalentul a două Side-by-Side Quad High Definition de 27 inch) și 108 pixeli per inch (PPI) asigură o claritate optimă a imaginii, documentele fiind mai ușor de citit, iar fișierele video și imaginile mai ușor de editat.

Cel mai nou monitor LG UltraWide este un instrument de creștere a productivității. Potrivit pentru orice tip de muncă, acest monitor este perfect pentru cei care lucrează în domeniul finanțelor, al tehnologiei informației, al designului și al arhitecturii, unde sunt necesare precizia și calitatea afișării. Utilizând tehnologie IPS, noul monitor UltraWide oferă o reproducere excelentă a culorilor, acoperind 99% din spațiul de culoare sRGB. Cu suport HDR10, acest monitor este capabil să ruleze jocuri și să afișeze materiale video compatibile HDR.

LG UltraGear 2019

LG lansează pentru gamerii aflați la CES noul monitor Nano IPS UltraGear, cu suport NVIDIA G-SYNC și o rată de reîmprospătare de 144Hz pentru jocuri rapide și fluide. Monitorul UltraGear oferă gamerilor un aspect ratio de 21:9, pe un ecran curbat cu un design fără margini. Tehnologia Sphere Lighting, proiectată pentru o ambianță impecabilă în gaming, oferă până la șase setări de culori diferite care se găsesc în partea din spate a monitorului și pot fi adaptate la dispoziția jucătorilor, ajutând, de asemenea, la reducerea oboselii ochilor.

Specifications:

49WL95C 38GL950G
Aspect Ratio  49-inch 32:9 Curved UltraWide  

38-inch 21:9 Curved UltraWide

Resolution Dual QHD (5120 x 1440)  

WQHD+ (3840 x 1600)

Brightness 350 nits (Typical)  

450 nits (Typical)

Color Gamut sRGB 99 percent (Typical)  

DCI-P3 98 percent (Typical)

Interface USB-C x 1, HDMI x 2,

DP x 1, USB3.0 (4 down)

HDMI x 1, DP x 1,

USB 3.0 (1 up / 2 down)

Charging 85 Watt (via USB-C)  

Feature PBP (3 maximum), Ambient Light Sensor, Color Calibrated, Dual Controller S/W,

OnScreen Control S/W

144Hz, NVIDIA G-SYNC,

Sphere Lighting, DAS Mode,

Black Stabilizer, Crosshair,

Gamer Friendly GUI

Sound 10W x 2Ch (with Rich Bass)  

N/A (Headphone Out)

HAS Stand Tilt (-5~15º)

Height (110mm)

Swivel (-5~15º)

 

Tilt (-5~15°)

Height (110㎜)

Others Enhanced Color

 

„LG aduce în mod constant pe piață monitoare avansate, dotate cu funcții și caracteristici specifice pentru diferite segmente de piață”, a declarat Jang Ik-hwan, șeful diviziei IT, LG Home Entertainment. „Cu o gamă largă de modele care prioritizează productivitatea, calitatea imaginilor și gamingul spectaculos, tot mai mulți consumatori văd LG ca lider de inovare în categoria monitoare”.

Vizitatorii CES 2019 din 8-11 ianuarie sunt încurajați să viziteze standul #11100 de la Las Vegas Convention Center pentru a vedea în detaliu cele mai recente monitoare LG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *