Comunicat de presa

AVI – unicul asistent vocal în limba română, dezvoltat de specialiștii de la Allview, devine funcțional pe TV

imagine comunicat AVI pe TV

Brandul românesc Allview face un pas către extinderea funcționalității asistentului vocal, introducând-o pe AVI într-o nouă experiență. Specialiștii companiei au creat și implementat o nouă interfață, care permite utilizatorului să vizualizeze rapid programul tv, videoclipurile sau trailer-ele filmelor existente și să aleagă ce dorește să vadă la tv.

“Ne îndreptăm către o lume în care majoritatea acțiunilor uzuale vor fi activate prin comenzi vocale. La Allview, am creat primul asistent în limba română și ne ocupăm de dezvoltarea acestuia, pentru a fi permanent în pas cu nevoile utilizatorului. Oferim acum utilizatorilor o nouă experiență interactivă, extinzând funcționalitatea AVI pe TV”, explică Lucian Peticilă, managerul general și fondatorul Allview.

AVI, într-un nou tip de interacțiune cu televizorul tău, prin intermediul telefonului

Comenzi și întrebări precum: Redă o rețetă de budincă pe televizorul din bucătărie!, Pune muzică rock!, Ce filme sunt în seara asta la tv?,  Ce emisiuni sunt la tv? își găsesc acum rapid răspunsul, salvând timp prețios pentru utilizatorul care ar fi apelat altfel la o căutare clasică.

În cazul televizoarelor LED, AVI preia controlul prin Chromecast-ul legat la tv, cu ajutorul telefonului. Utilizatorul va da comanda vocală telefonului, iar alegerea sa în materie de filme, emisiuni, videoclipuri sau imagini de orice fel va fi redată la calitate maximă pe televizor.

Utilizatorii pot beneficia de noul UI, descărcând aplicația AVI updatată din Play Store.
Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tableta PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluţie complexă de automatizare şi monitorizare a locuinţei. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia. Allview se află într-un proces continuu de inovaţie şi dezvoltă tehnologii care oferă acces la cunoaştere, informaţie, la o viaţă mai bună.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *