Comunicat de presa

Samsung aduce capacități de stocare mai mari de 1TB la prețuri accesibile cu noul SSD 860 QVO

SSD-ul 860 QVO îmbină capacitatea ridicată de stocare cu performanță și fiabilitate pentru a ajunge la un număr cât mai mare de utilizatori

București, România – 28 noiembrie, 2018 – Samsung Electronics lansează astăzi noua unitate SSD – Samsung 860 QVO – care vine cu o capacitate de stocare de până la 4TB, cu viteză și fiabilitate excepționale. Construit pe modelul NAND, de înaltă densitate și pe mai multe niveluri (MLC), noul model 860 QVO SSD face capacitățile de stocare de rangul terabyților mult mai accesibile pentru o masă mai mare de utilizatori.

„Utilizatorii de azi consumă, produc și stochează mai multe fișiere de înaltă rezoluție ca niciodată, inclusiv materiale video 4K și jocuri grafice complexe, așadar e natural să vorbim de o creștere a cererii pentru dispozitive de stocare mult mai mari și mai performante. Prin lansarea lui 860 QVO, Samsung continuă să fie lider în domeniul SSD-urilor, livrând performanță, fiabilitate și valoare pentru mulți utilizatori din întreaga lume”, a declarat Dr. Mike Mang, vice președinte al Brand Product Marketing, Memory Business la Samsung Electronics.

Utilizatorii de PC care au de-a face cu conținut multi-media sunt adesea nevoiți să facă upgrade la spațiul de stocare disponibil pentru a îmbunătăți experiența pe care o au cu calculatorul. Bazat pe interfața SATA folosită în mod obișnuit pe formatul de 2.5 inci, noul 860 QVO se potrivește perfect în majoritatea laptop-urilor și a desktop-urilor. De asemenea, datorită faptului că oferă capacitate mare și performanță ridicată într-un singur device, care este și accesibil, 860 QVO elimină nevoia de a combina un SSD și un HDD pentru bootare și stocare.

Dispunând de viteze de citire și de scriere secvențiale de până la 550 megabyți pe secundă (MB/s), respectiv 520 MB/s, noul 860 QVO atinge același nivel de performanță ca actualul MLC SSD, mulțumită celei mai recente tehnologii Samsung V-NAND de 4 biți și a controlerului MJX. Unitatea are tehnologia TurboWrite integrată, care ajută la accelerarea vitezelor, menținând performanța ridicată pentru perioade lungi de timp.

Pentru fiabilitate optimă, Samsung oferă un byte scris pe baza unei analize aprofundate a comportamentului utilizatorilor de SSD: o garanție limitată pe o perioadă de 3 ani sau până la 1,440 terabiți (TBW) pentru versiunea 4TB sau 720 TBW și 360 TBW pentru versiunea 2TB, respectiv 1TB.

Noul 860 QVO va fi disponibil în România începând cu luna ianuarie 2019.. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați samsung.com/ssd sau samsungssd.com.

 

Specificații

Categorie Samsung 860 QVO
Interfață SATA 6 Gbps
Factor de formă 2.5-inch
Memorie de stocare Samsung V-NAND 4-bit MLC
Controler Samsung MJX Controller
DRAM 4GB LPDDR4 for 4TB

2GB LPDDR4 for 2TB

1GB LPDDR4 for 1TB

Capacitate 4TB, 2TB, 1TB
Viteză secvențială de citire / scriere Până la 550/520 MB/s
Viteza de citire / scriere aleatorie Până la 97K/89K IOPS
Management Software Magician Software pentru SSD management
Total Byte Scriși 1,440TB (4TB)

720TB (2TB)

360TB (1TB)

Garanție Garanție limitată pe o perioadă de 3 ani

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *