Uncategorized

Team building-ul – o experienta unica

Pentru persoanele care sunt pasionate de experientele unice, recomand cu incredere o ‘’sedinta’’ de team building, care sa sparga monotonia si rutina zilnica. Poate simti ca serviciul tau nu mai este ce era inainte si nici colegii nu ii cunosti prea bine sau nu prea ai ce vorbi cu ei (cel putin la birou, unde trebuie sa va concentrati pe sarcinile voastre zilnice). In cazul in care simti nevoia sa evadezi undeva, ce-ar fi sa le propui aceasta idee si colegilor / prietenilor, ca sa va bucurati impreuna de aceasta experienta unica. In plus, activitatea este una recreativa foarte placuta, deoarece cele de tip ‘’outdoor’’ se desfasoara in natura si implica cateva activitati pe care membrii echipei le vor desfasura impreuna.

orientare-antet-01w1302263899

Experienta team building Romania desemneaza activitatile si jocurile psihosociologice structurate intr-un anumit program, specific grupului sau echipei careia ii este dedicate. Se desfasoara intr-un cadru natural inedit, nefamiliar, cu scopul declarat de invatare si cunoastere. Este un mod foarte placut de a participa la activitati in mediul natural, mai ales ca pune accentual pe munca in echipa si pe alegerile collective, in niciun caz nu are legatura cu activitatile individuale, intrucat nu exista un lider, toata echipa are aceleasi drepturi de a face alegeri sau de a propune idei noi, care sunt alese la unison.

Esti curios / curioasa sa incerci experienta team building-ului? Iata ce fel de activitati poti alege sa desfasori, impreuna cu echipa: canyoning, explorare pesteri, paintball, supravietuire, orientare, trekking-hiking, activitati distractive, proiecte speciale, offroad, pendul, tiroliana, rafting, rapel, catarare si asa mai departe. Sunt activitati pe care, trebuie sa recunosti, nu le practici in fiecare zi, asadar merita sa iti iei cateva zile libere, pentru a participa la un team building. Cu siguranta experienta o sa te surprinda placut si o sa doresti sa mai participi si pe viitor. Tin minte ca primul team building la care am participat a avut ca activitate principala tiroliana. A fost pentru prima data cand am experimentat asa ceva, dar senzatia pe care mi-a oferit-o a fost una de profunda libertate. Am repetat experienta la scurt timp dupa.

Acum recomand oricui sa plece intr-un team building, fie ca o face cu prietenii sau cu colegii de la firma. Pentru ca este ceva ce merita sa incerci, cel putin o data in viata. O sa te distrezi foarte mult, o sa te relaxezi, o sa ai parte de senzatii noi, care te vor face sa simti ca traiesti cu adevarat. In plus, o sa simti ca te apropii de colegii de echipa, o sa comunicati mai bine si o sa va cunoasteti mai mult. Poate chiar o sa va ajute si dupa ce experienta s-a terminat. O sa aiba repercursiuni si dupa, mult timp dupa.

Importanta unui team building se evidentiaza prin urmatoarele puncte, si anume: indeplinirea sarcinilor, calitatea deciziilor, asumarea riscurilor, motivare si viteza de asimilare a informatiilor. Asadar, strange cativa prieteni, alegeti o locatie preferata si o data ajunsi acolo, hotarati-va ce activitati doriti sa desfasurati impreuna, fie ca este vorba despre explorare, supravietuire sau activitati distractive, alegerea va apartine in totalitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *