Uncategorized

4 detalii care te anunta ca trebuie sa achizitionezi o noua saltea

Salteaua joaca un rol extrem de important in modul in care ne odihnim atunci cand stam in pat motiv pentru care trebuie sa tratam cu seriozitatea procesul de achizitionare al saltelei. Cu toate ca salteaua este un obiect destul de rezistent acest lucru nu inseamna ca aceasta trebuie folosita o perioada extrem de lunga. De la un anumit interval de timp, salteaua nu mai ofera confortul pe care il oferea in momentul in care aceasta era noua motiv pentru care aceasta trebuie inlocuita. Pentru ca multi dintre noi nu stiu cand trebuie achizitionata o noua saltea in continuarea acestui articol voi prezenta 4 detalii care anunta faptul ca salteaua pe care o folosim trebuie sa o inlocuim cu una noua.

ortopedicheskaya-podushka-premium-klassa-trives-s-jeffektom-pamyati-top-104

  1. Deformarea saltelei este un prim aspect care ne spune ca aceasta trebuie inlocuita cat mai repede cu putinta cu una noua. Pentru ca deformarea saltelei sa apara cat mai tarziu cu putinta este recomandat ca periodic salteaua sa fie intoarsa pentru a se putea uza uniform.
  2. Durerile de spate cu care ne trezim sunt un alt semnal de alarma pe care nu trebuie sa il ignoram sub nici o forma si care ne anunta ca salteaua pe care o avem trebuie schimbata.
  3. Timpul scurs de la achizitionarea saltelei trebuie avut in vedere in momentul in care ne gandim daca sa achizitonam sau nu o saltea. O saltea de buna calitate poate fi utilizata la parametri optimi aproximativ 7-8 ani. Dupa aceasta perioada trebuie sa ne asteptam ca salteaua sa cedeze dintr-un moment in altul.
  4. Aparitia altor metode de confectionare a saltelei este un alt detaliu care ne anunta ca este timpul sa ne gandim la achizitionarea unei alte saltele pentru a ne putea bucura de un confort mult mai bun.

In concluzie, salteaua este unul dintre instrumentele de care depinde calitatea somnului motiv pentru care aceasta trebuie sa fie in permanenta in cea mai buna stare. Pentru a se intampla acest lucru este necesar ca periodic aceasta sa fie inlocuita, cateva aspecte care ne transmite faptul ca salteaua trebuie inlocuita fiind prezentate in cadrul acestui articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *