articole

Tannenberg va fi lansat în februarie, promițând să surprindă jucătorii cu o ofensivă pe timp de iarnă

Lansarea versiunii complete a jocului video Tannenberg este planificat pe 13 februarie

București, 8 noiembrie 2018 – Blackmill Games și M2H anunță shooter-ul inspirat din Primul Răzvoi Mondial, Tannenberg, care va părăsi programul Steam Early Access și va fi lansat în versiune completă pe 13 februarie 2019.
Acest sfârșit de iarnă marchează implementarea în Tannenberg de noi caracteristici alături de noi actori ai teatrului de război. Pe lângă ofensiva de iarnă, despre care nu au fost dezvăluite pe moment mai multe  detalii, producătorii lucrează și la conținut nevăzut până acum, prezentat în cel mai nou trailer: lhttps://youtu.be/iyUjCk03a0Q

Jucătorii pot adăuga Tannenberg în lista lor de jocuri dorite de pe Steam sau îl pot cumpăra în fază de Early Access, tot de pe Steam: http://store.steampowered.com/app/633460

De asemenea, dezvoltatorii plănuiesc să comemoreze centenarul armistițiului care a pus punct Primului Război Mondial pe 11 noiembrie. Astfel, pentru a marca trecerea a o sută de ani de la terminarea marelui război, jucătorii vor putea ține 2 minute de liniște în carul jocului.

Tannenberg părăsește programul Early Access

Faza de dezvoltare a jocului Tannenberg în Early Access a adus pe lângă introducerea României în joc, țara noastră fiind reprezentată de o divizie armată și harta desfășurată pe Dealul Coșna, un nou sistem acustic cu efecte audio veridice (demonstrat în acest video https://youtu.be/VyIZ2TCCwAQ) și noi îmbunătățiri. Fiecare aspect al jocului a fost actualizat în cadrul Early Access, de la performanță la designul hărților, de la sistemul de comandament al artileriei până la comportamentul personajelor controlate de AI. Procesul nu s-a terminat însă, în lunile rămase până la lansarea versiunii complete urmând noi update-uri care vor aduce îmbunătățiri unităților militare, respectiv rolurilor pe car le pot asuma jucătorii în cadrul acestora. Se va echilibra și gameplay-ul prin modificarea condițiilor de activare a suportului de artilerie sau a celui aerian, producătorii acordând o atenție deosebită și armelor, ca acestea să lase o impresie de autenticitate atât ca aspect, cât și ca funcționare. Noua interfață implementată săptămâna aceasta, va fi optimizată pentru ca jocul să arate mai curat, meniurile devenind mai intuitive și mai în ton cu atmosfera de ansamblu. Până la lansarea versiunii finale producătorii au programat implementarea unei serii de update-uri care să asigure că intensitatea și mărimea Frontului de Est sunt redate cu acuratețe.

Jos Hoebe, co-fondatorul Blackmill Games a declarat: “Am primit un feedback grozav din partea jucătorilor Tannenberg, folosindu-ne de acesta pentru a dezvolta un gameplay intens și o experiență autentică, inspirată din evenimentele Frontului de Est.”

Nu doar jocul Tannenberg se bucură de update-uri în această iarnă. Un nou update masiv și gratuit este așteptat și pentru Verdun, care va include îmbunătățiri aduse gameplay-ului, noi boți, o nou interfață inspirată de schimbările aduse jocului Tannenberg și nou conținut. M2H și Blackmill Games sunt dedicați să ofere cea mai bună experiență posibilă în cadrul ambelor jocuri inspirate din Primul Război Mondial, folosindu-se de timpul trecut în acest an pentru a realiza promisiunile făcute.

Noutățile din momentul lansării

Noul trailer înfățișează momentul în care Bulgaria a intrat în război, acesta este însă doar o mică parte a noutăților care urmează. Noi detalii despre adăugirile de conținut vor fi dezvăluite în lunile care urmează. Pentru moment putem confirma că sunt făcute ultimele pregătiri pentru desfășurarea unei ofensive pe timp de iarnă. Cei curioși de toate surprizele plănuite trebuie să se pregătească pentru data de 13 februarie 2019.

Comemorarea armistițiului de pe 11 noiembrie 1918

Pe lângă comunicarea noutăților și planurilor legate de Tannenberg, producătorii au decis să ia o pauză de respiro și să comemoreze evenimentele istorice. Această duminică, 11 noiembrie, marchează trecerea a 100 de ani de la armistițiul care a pus capăt Primului Război Mondial. Toți jucătorii sunt rugați să participe la comemorarea acestui moment prin două minute de liniște  în cadrul jocului și vizitând pagina de social media unde vor fi publicate poveștile a 100 de oameni care și-au pierdut viața în timpul războiului. Pagina de Facebok dedicată jocurilor inspirate de Primul Război Mondial va aduce omagiu prin folosirea unei rame foto decorate cu maci, ramă care poate fi adoptată de toți utilizatorii.

Seria de jocuri inspirate din Primul Război Mondial

Începând prin relatarea evenimentelor de pe Frontul de Vest prin primul FPS autentic inspirat din Primul Război Mondial, Verdun, lansat în aprilie 2015 și continuând cu Frontul de Est reconstruit în Tannenberg, seria de jocuri inspirate de Primul Război Mondial (WW1 Game Series) le promit jucătorilor o experiență de război intensă, bazată pe haosul și furia celor mai mari bătălii din Primul Război Mondial. Cu peste un milion de exemplare vândute, Verdun a demonstrat că acest subiect este deosebit de popular în comunitatea pasionaților de jocuri video.

Jucătorii pot alege dintr-o serie de unități militare și arme veridice din punct de vedere istoric, selecția extinzându-se prin acumularea de experiență în cadrul partidelor de multiplayer desfășurate în tranșeele dinamice, pline de noroi și sânge.

Fiecare joc este construit pe o bază solidă de cercetări istorice exhaustive și un suport susținut după lansare, pentru a implementa conținut nou și noi provocări pentru jucători. Jocurile din serie au legătură între ele, dar sunt experiențe stand alone care prezintă aspectele diferite ale teatrului de război.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *