Uncategorized

Inovatie si tehnologii deschise catre performanta UltraVision si Axis Communications la Romanian Security Fair 2018

UltraVision Consult prezinta suita software AppVision si solutiile dezvoltate in parteneriat cu liderul mondial in echipamente video de reţea, Axis Communication, la cea de-a V-a editie a targului Romanian Security Fair. Evenimentul reuneste, in perioada 18-20 octombrie, la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, peste 50 de companii de top din Romania, Ungaria, Italia, Croatia, Polonia si Bulgaria. Standul UltraVision este realizat in colaborare cu Axis Communications si ELKO Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse si solutii IT la nivel regional.

In prima zi a targului, pe 18 octombrie, de la ora 15, a avut loc evenimentul pentru clientii prezenti la RSF si presa, in care a fost prezentata ultima versiune a aplicatiei AppVision V4.4., precum si portofoliul Axis cu cele mai noi camere video, echipamente de control acces si solutii audio. Jucator competitiv in proiecte complexe privind crearea si implementarea solutiilor informatice integrate pentru securitate, control acces, automatizari si SCADA, UltraVision Consult detine in portofoliu tehnologii de varf dezvoltate de principalii sai parteneri. Printre partenerii companiei este Prysm Software, lider mondial in dezvoltarea aplicatiilor de integrare cu arhitectura deschisa din familia PSIM, complanie reprezentata exclusiv in Romania si Europa Centrala si de Est de catre UltraVision Consult. In termenii acestui parteneriat, UltraVision este unic distribuitor in Romania si in Europa Centrala si de Est a solutiei AppVision, o metoda de unificare a controlului in securitate, ce permite configuratii tehnologice intre marci de top, pana acum incompatibile.

Solutiile de securitate, cu supraveghere video si control acces, se numara printre numeroasele  aplicatii ale tehnologiei AppVision care sunt prezentate la evenimentul de la ROMEXPO. Folosit in proiecte de diverse marimi, de la aplicatii dedicate infrastructurilor critice, sistemelor de securitate nationala, orase inteligente, pana la integrarea solutiilor aplicabile in securizarea companiilor [asseturilor] din utilitati, logistica, educatie sau retail, AppVision PSIM este preferat in automatizarea industriala din mai multe tari europene. Pe langa interfata simpla si interactiva, capabila sa transmita operatorului, pas cu pas, ghiduri sau proceduri de operare standard pre-inregistrate pentru a-l ajuta la luarea deciziilor, AppVision permite gestionarea unificata a tehnologiilor provenite de la producatori diferiti. Tehnologii diversificate, de diferite marci, pot fi implementate impreuna intr-un sistem integrat, pentru a asigura o gestionare completa a intregului proiect de securitate: supraveghere video, analiza video, control acces, intruziune, incendiu si siguranta vietii, protectie perimetrala, radare si automatizarea cladirilor sau a proceselor. UltraVision Consult ofera asistenta echipelor de securitate si paza cu solutii agile de securizare si siguranta a companiilor, integrand diferite echipamente si tehnologii potrivite pentru simplificarea si automatizarea solutiilor de securitate, precum si eficientizarea activitatii operationale.

Controlul accesului este una dintre aplicatiile care se realizeaza simplificat prin intermediul modulului AppControl. Folosind un mix de software si hardware, solutiile de control acces din portofoliul UltraVision sunt flexibile, usor de instalat si se bazeaza pe platforme deschise, ceea ce le face usor de integrat si compatibile cu toate tipurile de sisteme de inchidere a usilor, camere video, cititoare, senzori de detectie, de sonorizare IP sau sisteme de pontaj. Solutiile controleaza cine are permisiunea de a intra sau de a iesi, prin care usi, in ce moment si cu ce tip de identificare – care poate fi cod PIN, card, telefon mobil, placuta de inmatriculare sau amprenta digitala, printre multe altele. Totodata, aceste sisteme permit reduceri semnificative ale costurilor totale asociate unei solutii complete. Parte integranta a sistemelor de securitate, solutiile de control al accesului asigura un flux clar si predictibil, fara a compromite functionarea sistemelor de securitate instalate pentru preventia impotriva furturilor, a deteriorarilor si pentru depistarea comportamentelor suspecte. Functionalitatile aplicatiei, alaturi de solutiile partenerilor Axis Communications si ELKO Romania sunt prezentate in cadrul standului UltraVision Consult de la Romanian Security Fair.

Despre Romanian Security Fair, expozitia internationala bienala dedicata sistemelor şi serviciilor de securitate aflata la a V-a editie, reprezinta principala platforma de discutii pentru companiile care deservesc piata si industria de securitate din Romania şi din lume, dar şi ocazia de a beneficia de rezultatele cercetarii si inovatiei tehnologice şi de a stabili noi contacte cu furnizorii si consumatorii de securitate. Cea de a V-a ediţie a Romanian Security Fair este organizata de Asociaţia Romana pentru Tehnica de Securitate in parteneriat cu ROMEXPO S.A., managementul evenimentului fiind asigurat de ITS EVENTS Management.

UltraVision Consult este unicul distribuitor in Romania si in Europa Centrala si de Est a suitei software AppVision PSIM, platforma deschisa de unificare a tehnologiilor si echipamentelor de la diferite branduri din piata, care asigura informarea operatorilor, supervizarea, comanda si controlul proceselor intr-un mod unitar. AppVision permite realizarea unor configuratii tehnologice de excelenta in realizarea unei solutii profesionale de securitate. Intr-o piata complexa, cu sute de producatori de sisteme, deseori incompatibile, UltraVision reuneste prin AppVision cele mai competitive marci printr-un sistem unic de control si management. Mai multe detalii aflati la: http://ultravisionconsult.com/ www.ultravisionconsult.com

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *