Uncategorized

ADATA lansează hard disk-ul extern HD830

Exterior din aluminiu solid, contrucție triple-layer și rezistență IP68 îl fac practic indestructibil

București, 19 septembrie 2018 – ADATA anunță lansarea modelului HD830, cel mai robust HDD extern lansat de companie până în prezent. Acesta dispune de o structură ultra-rezistentă din aluminiu, construcție cu trei straturi și este certificat în clasa IP68 pentru o protecție maximă a datelor. În plus, HD830 este compatibil MIL-STD-810G 516.6 și poate suporta o presiune de până la 3000 kg. HDD-ul este echipat și cu senzori de șoc care împiedică erorile ce pot apărea în urma impactului accidental sau mișcărilor bruște.

Practic indestructibil

Exteriorul dur din aluminiu al modelului HD830 nu este capabil să supraviețuiască doar căzăturilor serioase sau loviturilor de orice fel, dar poate face față chiar și unei presiuni de până la 3000 kg, aproximativ echivalentă cu greutatea combinată a cincizeci de oameni de dimensiuni medii. HD830 îndeplinește, de asemenea, standardul militar MIL-STD-810G 516.6 și poate supraviețui căderilor de până la 1,22 metri. O structură cu trei straturi asigură o protecție completă în interior și în exterior, incluzând o carcasă exterioară din silicon, neagră sau albastră, având rol de absorbție a șocurilor.

Protecție cu senzori de șoc

Tot mai puține unități externe continuă să funcționeze în urma unei căzături, ceea ce ar putea duce la erori și sectoare defecte. HD830 dispune de senzori de șoc care opresc activitatea unității atunci când se detectează un impact, cum ar fi căderea sau lovirea accidentală. Utilizatorii vor ști că senzorii sunt activi atunci când indicatorul LED clipește în roșu. Când pericolul a trecut, indicatorul LED se va aprinde în albastru și va relua funcționarea normală.

Design robust și elegant capacitate mare de stocare

Exteriorul robust din aluminiu al HD830 este construit cu o textură îndrăzneață, cu două coloane laterale robuste, care conferă produsului un aspect solid. Într-o eră în care conținutul video 4K Ultra HD și alte conținuturi de înaltă rezoluție sunt din ce în ce mai vizionate, utilizatorii nu pot avea niciodată o capacitate de stocare prea mare. HD830 este pregătit cu capacități de stocare de 2TB, 4TB și 5TB.

Ca și în cazul tuturor celorlalte modele de hard disk-uri externe ADATA, HD830 este susținut de o garanție de 3 ani.

Disponibilitatea exactă a produsului poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe informații despre disponibilitatea și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou sau distribuitor ADATA prin www.adata.com.
Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile. Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Pasărea colibri este mascota brandului ADATA și reprezintă agilitatea companiei de a inova și de a îmbunătăți viețile oamenilor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *