Uncategorized

ARCHOS prezintă la IFA 2018 Universal Wireless Charge & Play, dispozitiv care încarcă simultan până la 6 dispozitive

București, 3 septembrie 2018 – ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum, anunță lansarea Universal Wireless Charge & Play, stație de încărcare care oferă trei puncte de alimentare și trei porturi USB universale, pentru încărcarea a 6 dispozitive simultan. Stația este prezentată în cadrul IFA 2018 și va fi disponibilă din al treilea trimestru al anului, de la 79 de euro.

Datorită celor trei bobine de încărcare de 5w fiecare, stația poate încărca orice dispozitiv cu certificare Qi. De asemenea, prin cele trei intrări USB, respectiv două de 5V / 2,4A și o intrare Quick Charge 3.0, ARCHOS Universal Wireless Charge & Play poate alimenta smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive compatibile cu Google Android sau Apple iOS. Produsul vine însoțit, în cutie, de cablurile USB type C, Micro USB și Lightning.

Mai mult, stația de încărcare poate fi folosită drept un dispozitiv de redare muzică, cu difuzoare de înaltă fidelitate integrate, ideale pentru a asculta oricând știrile de la un post de radio online sau melodiile preferate. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a urmări tutoriale video pe Youtube la dispozitivele care se află în proces de alimentare, fiind conectate la ARCHOS Universal Wireless Charge & Play.

Disponibilitate și preț:

Stația ARCHOS Universal Wireless Charge & Play este prezentată în cadrul IFA 2018, până pe 5 septembrie, la IFA Next, Hala 26, Standul 202. Produsul va fi disponibil în toată Europa începând din al patrulea trimestru al anului, de la 79 de euro.

Despre ARCHOS

Compania ARCHOS a fost înființată în 1989 de Henri Crohas. Producătorul francez a fost printre primii care a lansat un player MP3 HDD în 2000, un player multimedia în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS oferă propria linie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial. De asemenea, compania comercializează și distribuie produse inovatoare de înaltă valoare asociate cu piețele de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Cu sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european, cu expansiune continuă pe plan internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *