articole, Comunicat de presa

Acer isi asigura prima pozitie de pe piata de Chromebook-uri din Europa prin lansarea unui nou model performant

Cuprins editorial

  • Combinatia dintre sasiul metalic, tastatura iluminata, un touchpad Corning Gorilla Glass, USB Type-C si o durata de viata a bateriei de 12 ore, confera acestui Chromebook un aspect superior
  • Pentru utilizatorii atenti la design, rama ingusta permite un ecran de 14″ Full HD IPS, iar ecranul tactil optional faciliteaza navigarea pe o rezolutie 1920×1080

Bucuresti, 3 septembrie – Acer isi consolideaza pozitia de lider pe piata de Chromebook-uri dezvaluind la IFA 2018 detalii despre disponibilitatea noului Chromebook 514. Destinat iubitorilor de tehnologie, tinerilor profesionisti si studentilor, focusul Acer asupra pietei in crestere de Chromebook-uri, PC-uri de gaming si ultraportabile se dovedeste a fi o strategie de succes.

Elegant si rezistent, cu un design atractiv

Continuand istoricul record in aducerea pe piata Chromebook-uri cu design de top, noul Chromebook 514 de la Acer incorporeaza rezistenta, durabilitatea si aspectul elegant, intr-un sasiu metallic, puternic si usor. Rama ingusta de 6 mm permite un ecran de 14″ Full HD IPS si un unghi larg de vizionare. Un ecran tactil optional faciliteaza navigarea si controlul continutului video pe o rezolutie de 1920×1080 si afisaj cu 2.073.600 de pixeli.

Performante de top si productivitate facila

Vitezele rapide de pornire, usurinta in utilizare, securitatea ridicata si durata de viata a bateriei de 12 ore sunt doar cateva dintre avantajele sistemului de operare Chrome. Timpul de pornire rapid, interfata simplificata, malware-ul integrat si eficienta energetica ofera utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de productivitate intreaga zi, fara a fi nevoie de alimentare suplimentara. Cu sistemul de operare Chrome, utilizatorii isi pot utiliza in continuare software-ul preferat, deoarece programele traditionale de productivitate de birou, precum Microsoft Office si Skype, au versiuni pentru Chrome.

Atingere fina si mai rezistenta

Tap, swipe, scroll si zoom sunt mai usoare decat oricand. Touchpad-ul Corning Gorilla ofera o senzatie mai fina decat un touchpad din plastic obisnuit, cu capacitatea de a rezista zgarieturilor, astfel incat va continua sa arate mult timp ca in ziua in care a fost cumparat.

Claritate sporita a camerei si tastatura confortabila

Camera web HDR ofera imagini clare, astfel incat subiectii sunt intotdeauna afisati in detalii stralucitoare, in timp ce tastatura “zi sau noapte” cu iluminare nu numai ca arata bine, ci permite utilizatorilor sa tasteze confortabil in medii slab luminate.

Porturi practice

Un conector este utilizat pentru transferul ultra-rapid de date, streaming video si incarcarea bateriilor. Porturile reversibile USB 3.1 Type-C sunt usor de folosit si, cu o rata de transfer de pana la 5Gb/s, sunt de 10 ori mai rapide decat USB 2.0.

Preturi si disponibilitate

Noul Acer Chromebook 514 va fi disponibil in EMEA la preturi de la €349.

Specificatiile, preturile si disponibilitatea difera in functie de regiune. Pentru detalii despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturile acestora va rugam sa luati legatura cu cea mai apropiata reprezentanta Acer, accesand www.acer.ro

Noile produse au fost prezentate ieri la evenimentul de presa next@acer din cadrul IFA Berlin, unde compania a anuntat o serie de noi echipamente si solutii pentru gameri, creatori de continut, familii, studenti si profesionisti. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati acer.com/nextatacer.

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este in prezent un lider global al industriei de ICT, compania fiind prezenta in peste 160 de tari. Ca viziune pentru viitor, Acer se concentreaza asupra construirii unei lumi in care hardware-ul, software-ul si serviciile vor fuziona, deschizand noi orizonturi pentru consumatori si companii. De la tehnologii orientate catre servicii la Internet of Things si de la gaming la realitatea virtuala, cei peste 7.000 de angajati ai Acer lucreaza cu dedicare in cercetare, design, marketing, vanzari si servicii suport, pentru a oferi produse si solutii care elimina barierele dintre oameni si tehnologie. Pentru detalii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si logo-ul Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Alte marci comerciale, marci inregistrate si/sau marci de servicii, mentionate sau altfel identificabile, sunt detinute de proprietarii acestora. Toate ofertele sunt supuse schimbarii fara un anunt sau obligatie prealabile si nu sunt obligatoriu disponibile prin toate canalele de vanzari. Preturile mentionate sunt sugestii ale producatorului privind pretul de vanzare cu amanuntul si pot varia in functie de piata. Taxele si impozitele aplicabile vanzarilor nu sunt incluse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *