Comunicat de presa

Motorola & Android One

Picture1

Gama de smartphone-uri Motorola se extinde cu un nou dispozitiv – motorola one. Acest smartphone Android One oferă experiența Android mult dorită de utilizatori, actualizări de securitate timp de trei ani și permite realizarea mai multor acțiuni prin intermediul Google Lens. Iar acesta este doar începutul; noul dispozitiv dispune de moto experiences, funcții special concepute pentru nevoile utilizatorilor.

Android One: inteligent, sigur, pur și simplu uimitor

Cel mai nou software și ultimele inovații din domeniul AI de la Google sunt disponibile chiar de la început. Android One oferă un dispozitiv inteligent, sigur și simplu de utilizat.

Inteligent: grație Google Lens, funcție integrată în camera foto, telefonul permite recunoașterea textelor, căutarea rețetelor, traducerea cuvintelor, vizualizarea ținutelor preferate și multe altele. Mai mult, utilizatorii beneficiază de stocare nelimitată a pozelor la rezoluție înaltă în cloud cu Google Photos. Iar prin intermediul Google Assistant, se pot iniția apeluri, căuta răspunsuri și urmări videoclipuri pe YouTube, prin simpla utilizare a comenzilor vocale.

Sigur: Cu Android One, motorola one va primi două actualizări la cel mai recent sistem de operare AndroidTM și le oferă utilizatorilor liniștea de care au nevoie prin Google Play Protect și actualizări lunare a pachetelor de securitate, garantate timp de trei ani.1

Pur și simplu uimitor: fără aplicații pre-încărcate, noul dispozitiv dispune doar de funcțiile sistemului de operare Android și moto experiences. Mai mult, acesta dispune de cele mai noi inovații în materie de software, astfel că dispozitivul funcționează perfect, cu mai mult spațiu de stocare și control asupra experienței personale de utilizare.

motorola one se va număra printre primele dispozitive care vor beneficia de upgrade la Android™ 9 Pie (Android P), la puțin timp după lansare.

Motorola one

Carcasa modernă și curbată din sticlă încadrează perfect ecranul generos Max Vision HD + 19:9 de 5,9” al dispozitivului motorola one. Telefonul are dimensiunea ideală pentru realizarea de videoclipuri 4K, permite cu ușurință lectura cărților preferate, luarea de notițe și realizarea mai multor sarcini deodată prin împărțirea ecranului. Toate acestea, utilizând o singură mână.

Telefonul permite surprinderea momentelor neașteptate ale vieții cu sistemul avansat de cameră duală inteligentă de 13MP și camera de 8MP pentru selfie-uri. Astfel, acel apus de soare minunat nu va fi niciodată uitat, iar imaginile de la petrecerea din seara trecută vor fi perfecte pentru Instagram datorită modurilor portrait, cinemagraph și time-lapse. Și grație funcției Google Lens, care utilizează AI, utilizatorii pot interacționa cu lumea din jurul lor doar prin folosirea camerei. Spre exemplu, prin fotografierea unui câine care se plimbă pe stradă, Google poate identifica ce rasă este.

Grijile dispar în ceea ce privește durata de viață a bateriei. O singură încărcare oferă până la o zi întreagă de funcționare. O baterie care durează mai mult înseamnă mai puține curse de ridesharing pierdute și mai puține șanse de pierdere a îndrumărilor GPS în timpul călătoriilor. Când bateria este la un nivel scăzut, poate fi încărcată rapid datorită TurboPower, tehnologie care permite până la 6 ore de autonomie în doar 20 de minute.2

Procesorul Qualcomm® SnapdragonTM 625 2.0 GHz octa-core al telefonului menține performanța dispozitivului la viteză maximă pentru a reacționa instant la fiecare atingere, apăsare și glisare.

Motorola one va fi disponibil la prețul de 299 euro în anumite țări din Europa și în America Latină și Asia Pacific în lunile care urmează.

Pentru mai multe imagini, click aici (sunteți de acord cu termenii noștri de licențiere atunci când descărcați imagini sau videoclipuri).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *