Comunicat de presa

Cele mai smart dispozitive au fost lansate la Lenovo TechLife 2018

București, 30 august 2018 – Lenovo a lansat o nouă serie de laptopuri și dispozitive smart home și AR, în cadrul evenimentului anual TechLife, continuându-și astfel angajamentul de transformare a tehnologiei și a experienței de utilizare, prin simplificarea felului în care sunt folosite dispozitivele, oferindu-le utilizatorilor mai multă productivitate.

Acest angajament este susținut prin strategia de business Lenovo Intelligent Transformation și prin dezvoltarea de produse cu un scop, care se diferențiază și le oferă utilizatorilor tehnologia viitorului.

Viziunea Smart Home prinde viață

Lenovo Smart Home Essentials este o familie de dispozitive conectate, care oferă o casă mai smart. Completând actuala ofertă de dispozitive smart pentru casă, gama Lenovo Home Essentials și recent lansatul Lenovo Smart Display sunt dovada dezvoltării ecosistemului AI Lenovo și a planurilor pe care compania le are pentru segmentul smart home.

Gama Lenovo Smart Essentials include:

  • Lenovo Smart Plug – un dispozitiv mic, ușor de utilizat, care se poate introduce în orice priză și care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla orice alt dispozitiv compatibil cu acesta.
  • Lenovo Smart Camera – o cameră smart, care le permite utilizatorilor să își monitorizeze propriile locuințe, chiar și pe timp de noapte, cu ajutorul luminii cu infraroșu. Microfonul și boxele încorporate permit înregistrarea și redarea audio.
  • Lenovo Smart Bulb– un bec smart care le permite utilizatorilor să programeze și să își personalizeze culoarea și intensitatea luminii din cameră, să o aprindă sau să o stingă de oriunde, prin aplicația Lenovo Link.

Gama Lenovo Smart Essentials va fi disponibilă în SUA începând cu luna noiembrie, urmând să fie disponibilă și în regiunile EMEA și Australia mai târziu în acest an. Lenovo Smart Display va fi disponibil în Australia și Marea Britanie începând cu luna octombrie.9

Tot ce este mai bun în materie de inovație și design se regăsește în noua gamă de PC-uri Yoga

Portofoliul Lenovo de PC-uri premium Yoga oferă măiestrie, inovație și experiențe captivante pentru utilizatorii aflați în permanentă mișcare și care își doresc performanță și agilitate de la dispozitivele lor. Având procesoare Intel® Core™ de generația a 8-a, Yoga C930 este vârful de gamă Lenovo pentru dispozitele 2-în-1 cu Windows® 10 dedicate consumatorilor și prezintă în premieră o balama rotativă ce integrează un soundbar Dolby Atmos®2cu boxe special create pentru a propaga un sunet captivant. Acesta suportă tehnologia Dolby Vision™ HD care transformă experiența de divertisment prin imaginile foarte limpezi. Yoga C930 vine cu un stilou care se încarcă în slot-ul său și oferă mai multă productivitate. Microfoanele far-range permit folosirea asistenților Cortana® și Alexa, care pot recunoaște și primi comenzi primite până la 4 metri depărtare chiar și atunci când laptopul e în modul stand by.3

Noul Yoga Book C930 rescrie regulile productivității mobile fiind primul laptop cu ecran dual cu tehnologie E Ink2. Versatilul ecran E Ink se transformă într-o tastatură dinamică, ce poate fi personalizată, caiet digital pe care se poate scrie sau desena direct cu stylus-ul și chiar într-un e-reader prin simpla atingere a unui buton. Toate aceste funcții sunt completate de sistemul de operare Windows 10 și performanța oferită de procesoare Intel Core, într-un design ultra-subțire ce oferă o extraordinară durată de viață a bateriei.4 Fiind primul dispozitiv din industrie cu platformă mobilă de calcul Qualcomm Snapdragon™ 850, device-ul subțire și ușor Yoga C630 WOS este la fel de performant și oferă aceeași productivitate precum un laptop cu Windows 10, dar rămâne la fel de mobil precum un smartphone. Creat pentru actuala generație de utilizatori care își doresc mobilitate, acesta dispune de tehnologia LTE Advanced Procu redare de conținut video de până la 25 de ore6. Yoga C930 și Yoga Book C930 vor fi disponibile în regiunea EMEA începând cu finalul lunii septembrie, la prețuri de la 1.499 euro respectiv 999 euro (TVA inclus) 9. Yoga C630 WOS va fi disponibil începând cu luna noiembrie, iar prețul acestuia va porni de la 999 euro (TVA inclus)9.

Super productivitate cu noul ThinkPad X1 Extreme

Noul Lenovo ThinkPad Extreme X1 cu design subțire și elegant le va permite utilizatorilor să desfășoare operații intense, datorită plăcilor grafice dedicate NVIDIA® GeForce® și a procesoarelor Intel Core de generație a 8-a cu Gigabit Wi-Fi, printre care și Core i911. Sistemul multi-monitor permite multitasking-ul, iar tehnologia RapidCharge permite până la 80% încărcare a bateriei în doar 60 de minute. Ecranul 4K HDR Dolby Vision, tehnologia Dolby Atoms și redarea de 100% a spectrului de culori Adobe RGB ridică standardele pentru consumul sau crearea de conținut video. Printre funcțiile inovatoare de siguranță ale ThinkPad X1 Extreme se numără capacul glisant al camerei, ThinkShutter, funcția de recunoaștere facială Windows Hello™ și senzorul de recunoaștere a amprentei. Laptopul va fi disponibil în regiunea EMEA începând cu luna septembrie, cu un preț de pornire de 1.695 euro + TVA. 9

„Suntem bucuroși să vedem noi dispozitive care pun în valoarea performanța, conexiunea, comenzile vocale intuitive și eficiența bateriei, susținute de cele mai noi procesoare Intel Core de generație a 8-a”, a declarat Chris Walker, vicepreședinte Client Computing Group, Intel. „Intel și Lenovo au în spate un istoric de colaborare cu rezultate spectaculoase în inovația de calcul mobil, iar asta se vede și în această nouă gamă”.

Mai multe informații despre produse, articole de pe blog, videoclipuri de produs, podcasturi și infografice sunt disponibile în Lenovo Storyhub.

Printre noile produse lansate astăzi de Lenovo se numără și:

  • Yoga S730 – Un laptop premium, ultra-portabil și performant, noul Yoga S730 este echipat cu o baterie a cărei durată de viață ajunge la 10 ore7, încărcare rapidă, Dolby Vision10, sistem de sunet Dolby Atmos și procesor Intel Core i7 de generația a 8-a. Laptopul va fi disponibil în regiunea EMEA din luna octombrie, la prețuri ce încep de la 999 euro (TVA inclus).
  • Yoga Chromebook– Acest nou Chromebook premium este echipat cu un ecran touchscreen cu margini subțiri, cu rezoluție până la 4K susținut de performanța procesorului Intel Core de generația a 8-a, stocarea SSD, memoria RAM DDR4 și bateriei cu durată de viață de până la 10 ore. Va fi disponibil în EMEA de la finalul lunii octombrie, la prețuri începând cu 799 euro (TVA inclus).9
  • Lenovo Chromebook C330– Echipat cu un ecran IPS touchscreen în 10 puncte, noul Lenovo Chromebook C330 oferă conținut multi-media HD ce poate fi vizualizat cu ușurință în modurile cort, tabletă, stand sau laptop. Acesta dispune de update-uri automate pentru a proteja utilizatorii de cele mai noi pericole malware și, în același timp, oferă putere mare de procesare datorită plăcii grafice integrate și stocării eMMC, precum și o baterie cu durată de viață de până la 10 ore7. Produsul va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 349 euro (TVA inclus)9.
  • Lenovo Chromebook S330– Echipat cu display până la FHD, anti-reflex IPS touchscreen, cu margini subțiri, ideal pentru vizionarea de conținut multimedia, Lenovo Chromebook S330 este creat pentru a fi mereu la zi. Dispozitivul este echipat cu memorie LPDDR3, dispune de stocare suplimentară în cloud de 100 GB și stocare eMMC pentru pornire rapidă și multitasking. Va fi disponibil în EMEA în luna noiembrie, la prețuri începând de la 279 euro (TVA inclus). 9
  • MonitorLenovo L27m – Acest monitor Full HD wide de 27 inch, cu margini subțiri, poate alimenta dispozitivele utilizatorilor, reduce numărul de cabluri și totodată permite transferul rapid de date cu ajutorul unui singur cablu8, datorită portului USB Type-C. Va fi disponibil în regiunea EMEA în luna noiembrie, la prețuri începând de la 279 euro (TVA inclus). 9
  • Laptopul Lenovo Legion Y530 cu NVIDIA GeForce GTX 1060 – Subțire, perfect pentru gamerii care își doresc mobilitate, acest laptop cu procesoare Intel Core de generație a 8-a devine chiar mai performant datorită plăcii grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU. Va fi disponibil în EMEA în luna octombrie, la prețuri începând de la 1.399 euro (TVA inclus).9
  • Lenovo Legion T730și C730 – Desktopul tip Tower Lenovo Legion T730, VR-ready, și desktopul compact Lenovo Legion C730 primesc un spor semnificativ de performanță, ray-tracing în timp real în jocuri și soluții grafice puternice pe bază de AI până la cele mai noi plăci NVIDIA GeForce RTX™2070, RTX 2080 și RTX 2080 Ti GPU. Lenovo Legion T730 este un sistem de 28L într-o carcasă rafinată, cu panou lateral transparent care arată sistemul de iluminare RGB ce poate fi personalizat, iar mult mai compactul Lenovo Legion C730 este un cub de 19L cu opțiuni de overcloaking. Ambele dispun de procesoare Intel Core i7 de generație a 8-a pentru performanță de gaming incredibilă. Lenovo Legion T730 va fi disponibil în EMEA în luna noiembrie, la prețuri începând cu 1.999 euro (TVA inclus) pentru varianta cu GeForce RTX 2070 și 2.699 euro (TVA inclus) pentru versiunea cu GeForce RTX 2080.9 Prețul Lenovo Legion C730 cu GeForce RTX 2070 începe la 999 euro, în timp ce prețul variantei cu GeForce RTX 2080 începe la 2.699 euro (TVA inclus). Informații despre disponibilitatea produselor urmează să fie anunțate. 9

Rucsacul de gaming Lenovo Legion 15.6” Recon – Creat pentru gamerii obișnuiți, cu o formă subțire și spațioasă, acest rucsac oferă protecție de durată laptopului, accesoriilor de gaming și altor obiecte. Este produs dintr-un material cu rezistență ridicată la apă și întăritură confortabilă, care permite circulația aerului pentru mai mult confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *