articole, Comunicat de presa

Trust Gaming prezintă la Gamescom un Raptor în varianta de gaming

Anul trecut la Gamescom, vizitatorii târgului au avut ocazia să testeze pentru prima dată produsele Trust Gaming și să descopere ideologia #BuildingChampions. Anul acesta, Trust Gaming revine la Gamescom pentru a prezenta un nou concept. După luni întregi de schițe, modificări și tuning, mașina GXT Raptor este gata să ia cu asalt Gamescom, având o singură misiune: să reinventeze noțiunea de gaming oriunde şi oricând.

Aceasta nu este o misiune pentru orice fel de mașină, grila personalizată a acestui model aratând că nu avem în față un Raptor normal, ci cu un GXT Raptor special conceput pentru gaming. Mașina este îmbunătățită cu un push bar modificat, lumini LED, jante și cauciucuri speciale, fiind gata să cucerească cele mai sălbatice trasee. Pe parcursul acestor călătorii lungi și grele, pasagerii se pot juca pe cele două console PS4 Pro, folosind televizoarele montate pe spatele scaunelor frontale, chiar şi atunci când mașina este în mișcare!

Platforma pentru dronă, poziţionată pe cadrul de oțel, permite executarea unor misiuni de recunoaștere pentru a găsi locul perfect. Odată ce mașina a ajuns la destinație, începe adevărata distracție. Patru PC-uri foarte performante, acompaniate de cele mai noi periferice Trust Gaming, ies din portbagaj în câteva minute creând cea mai tare platformă de Battle Royale. Astfel, GXT Raptor aduce gaming-ul oriunde, oricând.

Distracţia este asigurată de un sistem audio de ultimă generație, capabil să ofere o putere de 9000 de Watti, conceput special pentru această mașină. Platforma militară de pe acoperișul mașinii este echipată cu un setup de DJ unde oaspeții, prezentatorii sau artiștii pot prelua oricand pupitrul. De asemenea poți urmări cele mai tari stream-uri cu prietenii pe ecranul imens montat pe spatele mașinii.

Poți vedea GXT Raptor în acțiune la standul Trust Gaming unde diverse echipe de gaming profesioniste, influenceri, comentatori și prezentatori te vor întâmpina cu brațele deschise. De asemenea, te poți juca ultimele titluri de la Ubisoft cu perifericele Trust Gaming la standul Ubisoft din Hala 6.

Trust Gaming booth B2C Hall 5.1 C-012
Trust Gaming booth B2B Marketpoint Hall 2.1

Nu poţi ajunge la Gamescom? Nu-ți face griji! GXT Raptor te așteaptă la toate marile evenimente din Europa.

Demo video: https://youtu.be/U5P8s6Wr-R0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *