articole

Acer isi anunta suportul pentru noile placi grafice NVIDIA GeForce RTX pe desktopurile de gaming din seria Predator Orion

Bucuresti, 23 august 2018 – Acer anunta astazi suportul pentru cele mai recente placi grafice NVIDIA® GeForce® RTX pe platformele de gaming din seria Predator Orion. Datorita noilor unitati de procesare grafica alimentate de noua arhitectura NVIDIA Turing™, desktopurile de gaming Predator Orion 9000, 5000 si 3000 vor putea oferi noi nivele incredibile de realism, viteza, eficienta energetica si imersiune.

“Suntem incantati sa fim printre primii care ofera gamerilor posibilitatea de a utiliza cele mai recente placi grafice NVIDIA GeForce RTX pe platformele noastre de gaming din seria Orion”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer Inc. “In urma promisiunii noastre de a oferi cele mai noi tehnologii la timp pe piata, jucatorii se vor putea bucura de cele mai recente descoperiri in grafica, pentru o experienta incredibila de joc.”

Noile unitati de procesare grafica NVIDIA GeForce RTX au reinventat grafica si au stabilit un nou record pentru performanta. Actionate de noua arhitectura grafica NVIDIA Turing si de platforma revolutionara NVIDIA RTX, noile placi grafice ofera ray tracing in timp real si noi capabilitati pentru inteligenta artificiala (AI).

Noile unitati de procesare grafica au fost prezentate in cadrul evenimentului de doua zile NVIDIA numit “GeForce Gaming Celebration”, care a avut loc in data de 20 august la Palladium Köln, Germania, inainte de Gamescom 2018.

Platformele Predator Orion ofera jucatorilor o gama de PC-uri de gaming puternice si adaptate nevoilor de performanta si de modalitati de expansiune ale utilizatorilor. Orion 5000 este o bestie de gaming conceputa pentru jucatorii profesionisti, Orion 3000 se adreseaza utilizatorilor care se afla la inceputul experientei de gaming, iar Orion 9000, cu grafica de top NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti si procesoare cu pana la 18 nuclee, este o masinarie la care viseaza orice jucator, fiind destinata celor mai exigenti utilizatori.

“Impreuna cu platformele puternice de jocuri din seria Orion, noile noastre placi grafice GeForce RTX ofera consumatorilor o experienta incredibila in joc”, a declarat Tim Bender, Vice President of Consumer Sales la NVIDIA.” Cu tehnologiile inovatoare care includ ray tracing in timp real si memoria de ultima generatie GDDR6 ultra-rapida, suntem incantati de faptul ca noile unitati grafice GeForce GTX 2080 Ti si 2080 ajuta Acer sa creeze o revolutie in realismul si performantele jocurilor.”

Noua serie Predator Orion 9000, 5000 si 3000 dispune de toate noile tehnologii de iluminare RGB pe sasiu si ventilatoare, in 16,7 milioane de culori, cu modele si moduri de iluminare pre-incarcate, pe care utilizatorii le pot alege si personaliza prin intermediul aplicatiei PredatorSense preinstalata. Modificarea schemelor de iluminare poate fi declansata de evenimente personalizate, de exemplu utilizatorii pot seta iluminarea pe ventilatoarele si barele RGB LED pentru a urmari muzica redata de music player-ul aplicatiei PredatorSense.

Seria Predator Orion 9000: O masinarie de vis

Cu posibilitatea de a rula aplicatii de realitate virtuala cu usurinta si suport peste 8K UHD, seria de gaming Acer Predator Orion 9000 este echipata cu cele mai recente placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti si procesoare pana la Intel® Core™ i9 Extreme Edition cu 18 nuclee si 36 thread-uri. Design-ul este impresionant, cu un exterior de nava spatiala, negru cu argintiu, cu bare de iluminare personalizabile ARGB (Adresable RGB) si ventilatoare LED RGB. O fereastra masiva prezinta un interior impresionant si puternic, cu un design care pastreaza nivelurile de interferenta electromagnetica (EMI) in limite normale, in ciuda dimensiunii deschiderii. Acer IceTunnel 2.0, o solutie avansata de gestionare a fluxului de aer, separa sistemul in mai multe zone termice, fiecare cu un tunel individual de aer, pentru a elimina caldura.

Seria Predator Orion 5000: Un criteriu de referinta

Platformele de gaming din seria Predator Orion 5000 ofera pana la cele mai recente placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 si procesoare din generatia a 8-a pana la Intel® Core™ i7+ 8700K. La fel ca modelul Predator Orion 9000, sasiul Orion 5000 are panoul lateral transparent pentru a arata componentele interne performante si include tehnologia de management a fluxului de aer IceTunnel 2.0 pentru a mentine sistemul rece.

Seria Predator Orion 3000: Performanta de top si stil

Cu cele mai recente placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2070 si procesoare din generatia a 8-a pana la Intel Core i7+, Predator Orion 3000 este VR-ready si suporta jocuri la rezolutie 4K. Acesta poate fi configurat cu o memorie Intel® Optane™ pana la 32GB si pana la 64GB DDR4-2666 RAM pentru a sustine actiunea rapida ca fulgerul in timpul bataliilor din cele mai noi jocuri. Excelenta disipare a caldurii este realizata cu ajutorul unui ventilator frontal cu LED-uri, cu capac tip mesh si cu evacuare prin spate, pentru un debit optimizat de aer pe sasiu.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pentru aceste produse noi pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe informatii despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou sau distribuitor Acer via www.acer.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *