articole, Comunicat de presa

Xerox incheie un parteneriat cu Mida Soft Business pentru serviciile de management al imprimarii

BUCURESTI, 13 august 2018 – Xerox Romania a semnat un nou contract pentru a extinde parteneriatul cu Mida Soft Business, prin care compania include in oferta sa serviciile Xerox de management al imprimarii (MPS).

Mida Soft Business este partener autorizat Xerox inca din 2005, oferindu-le clientilor sai echipamente de birou A3, echipamente de productie si software Xerox. Mida Soft Business deserveste clienti din diverse industrii precum sanatate, productie, retail si distributie, energie si utilitati, media, banking si servicii financiare si asigurari. Business-urile din aceste domenii beneficiaza enorm de pe urma simplificarii proceselor de imprimare si a celor care implica volume mari de documente. Astfel, in 2018, Mida Soft a devenit partener acreditat in programul Xerox Channel Managed Print Services, pentru a-si putea ajuta clientii sa raspunda acestor nevoi.

„Colaborarea pe partea de servicii de management al imprimarii a fost un pas natural in cadrul unui parteneriat atat de longeviv precum este acesta,” explica Florin Sudor, CMPS manager, Xerox Romania. „Avem toata increderea ca portofoliul Xerox de servicii de management al imprimarii, alaturi de echipa de profesionisti ai Mida Soft, vor ajuta clientii sa isi optimizeze fluxurile de lucru si costurile asociate imprimarii.”

„Parteneriatul cu Xerox nu poate decat sa ne incante si sa reconfirme faptul ca Mida Soft Business este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe aceasta piata. Abordam fiecare proiect cu profesionalism si ambitie, oferind clientilor nostri solutiile si serviciile potrivite nevoilor lor si respectand cele mai inalte standarde de calitate. Parteneriatul strategic pe care l-am incheiat cu Xerox Romania ne va ajuta sa ne indeplinim aceasta promisiune fata de clientii deja existenti si sa atragem altii noi”, afirma Ciprian Baranga, Director Executiv Mida Soft Business.

Atunci cand pun la dispozitia clientilor serviciile de management al imprimarii, partenerii Xerox isi diversifica propria oferta, avand la dispozitie un portofoliu extins de echipamente, metodologii si acces la instruire pentru specialistii tehnici si de vanzari – totul cu investitii minime. La Xerox, lucram alaturi de partenerii nostri pentru a dezvolta si furniza cele mai potrivite solutii personalizate pentru nevoile clientilor – controlul costurilor, managementul centralizat al flotei de echipamente si garantarea calitatii serviciilor oferite.

Puteti gasi mai multe informatii despre serviciile de management al documentelor oferite de Xerox aici.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.
Despre Mida Soft Business

Mida Soft este o companie cu capital 100% romanesc, infiintata in 2003 si care are ca domeniu principal de activitate vanzarea de produse si servicii IT. Compania si-a inceput activitatea cu vanzarea solutiilor de imprimare si a serviciilor aferente si si-a diversificat treptat portofoliul indreptandu-se si catre ale segmente ale pietei IT: PC-uri, retelistica, servere, storage, virtualizare, dezvoltarea aplicatiilor de business (ERP/CRM/WMS) si securitatea datelor companiilor. Astazi, compania ofera clientilor solutii complete, end-to-end: solutii ERP/CRM, echipamente si consumabile, service si mentenanta. Rapida dezvoltare a companiei se datoreaza serviciilor sale de o calitate deosebita, parteneriatelor, inovatiei, atentiei fata de nevoile specifice ale fiecarui client si responsabilitatii cu care sunt abordate toate proiectele. Pentru mai multe informatii, accesati www.midasoft.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *