articole, Comunicat de presa

Star Control: Origins, Strange Bridage și Assasin’s Creed Odyssey gratuit pentru PC la achiziționarea unei plăci grafice Radeon RX Vega, RX 580 sau RX 570

Astăzi, AMD a anunțat că jucătorii pot obține gratuit versiunile PC Odyssey Assassin’s Creed Odyssey, Star Control: Origins și Strange Brigade atunci când achiziționează o placă grafică AMD Radeon RX Vega, RX 580 sau RX 570, odată ce jocurile sunt lansate.

Pe repede înainte în anul 2086 pentru a vă alătura comunității galatice și a simți fiorul luptelor de la navă la navă din Star Control: Origins. Stați de partea unei puteri antice uitate în Strange Brigade. Și creați-vă destinul și definiți-va calea proprie în Grecia antică sfâșiată de război, pe măsură ce trăiți o aventură epică în Assassin’s Creed Odyssey.

Strange Brigade va fi disponibil pe 28 August.
Star Control: Origins va fi disponibil pe 20 Septembrie, iar Assassin’s Creed Odyssey va fi disponibil pe 5 Octombrie. Perioada de promovare începe pe 7 August si expira pe 3 Noiembrie 2018. Jocurile pot fi răscumparate până la 31 Decembrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *