articole, Comunicat de presa

Mi-am cumparat casa si plec in vacanta

Sunt multi care nu mai merg ani de zile in concedii dupa ce isi cumpara case. O investitie atat de mare trebuie sa fie amortizata cu reduceri drastice de cheltuieli. N-au decat sa planga copiii ca toti colegii pun poze cu Mocanita sau cu Cimititrul de la Sapanta si Cascada Cailor pe retelele de socializare, ca nu se poate face nimic. O datorie mica (ca sa plece in concediu) peste o datorie uriasa pe un timp indelungat reprezinta o greseala fatala fiindca din venitul lunar se acopera si cheltuielile curente: facturile, impozitele, cosul zilnic, consumabilele din locuinta.
Multi nu s-au putut abtine sa nu ma intrebe, cum de eu reusesc sa plec in concediu in Caraibe (vacanta de 5 stele) in anul in care mi-am cumparat si apartament.
Daca le-as spune adevarul, i-as face sa se simta si mai napastuiti de soarta. Lucrez la un studio videochat si trebuie sa recunosc cinstit faptul ca apartamentul l-am castigat fiind una dintre angajatele care realizeaza cel mai mare castig dintre modelele videochat de la Money-studio.

despre_noi
Am castigat in acest mod de doua ori:
1. Am un salariu lunar de 50 000 de euro, ceea ce inseamna foarte mult pe piata muncii din Romania.
2. Am castigat unul dintre premiile fabuloase puse in joc si anume O locuinta in valoare de 75.000 EURO mobilata si utilata la cheie in centrul Bucurestiului.
Ce mai imi ramanea de facut, dupa ce m-am vazut cu banii in cont si o casa pe care multi nu o dobandesc dupa o viata de efort?
Sa ma plimb si sa vad lumea. Nu credeam ca viata de model videochat sa fie atat de frumoasa. Nu am timp sa ma plictisesc, in timpul turei, fiindca stau de vorba in engleza (mi-am pus la punct abilitatile de comunicare in acesta limba) cu barbati interesanti de la capatul lumii si pot sa observ oamenii si diferentele culturale dintre ei. Stiu ca nu fac acest lucru degeaba, fiindca in cont imi intra sute de dolari. Dupa ce orarul meu s-a terminta, ma schimb, ma duc repede la facultate, apoi la cursurile de inot si la salonul de infrumusetare. Sesiunile de shoping sunt acum dese si lungi, iar de la malluri (o declar cu mandrie maxima si multumire), m-am mutat la magazinele exclusiviste din oras.
Sunt o persoana fara rate, fara datorii fiindca angajatorul imi achita constiincios impozitele si contributiile. Mie imi ramane sa pun bani bine, sa ma distrez, sa imi intretin frumusetea si sa ma plimb cu masina personala.
Am o viata plina, interesanta si nu am timp sa ma victimizez, asa ca nu as da postul de model vodeochat pentru nimic in lume!
Imi amintesc cum am inceput timid si nu aveam curajul sa ma duc la interviu crezand ca trebuie sa fiu perfecta sa fac videochat.
In realitate, diferenta dintre un model care castiga 5000 de dolari lunar si unul care ia premiile puse in joc si obtine un venit de 40 000-50 000 de euro o face atitudinea si numai atitudinea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *