articole, Comunicat de presa

Sygic lansează Planificatorul de trasee pe web, care permite utilizatorilor să își planifice traseul pe web și să îl trimită direct la aplicația de navigație prin GPS pentru dispozitive mobile

Bratislava, Slovacia, 3 iulie 2018 — Sygic, cel mai important furnizor mondial de aplicații de navigație prin GPS, anunță astăzi lansarea Planificatorului de trasee pe web, o caracteristică esențială a hărții sale online – Sygic Maps. Aceasta permite utilizatorilor să își planifice și să își distribuie comod traseul de pe un computer, pentru a-l trimite apoi la aplicația de navigație prin GPS Sygic pentru dispozitivul mobil.

Sygic Maps, prima hartă online axată pe călătorii, a fost lansată la jumătatea lunii mai a acestui an, iar de atunci, a fost utilizată de peste 100.000 de persoane pentru planificarea propriilor itinerarii. Cu funcția nou-lansată de Planificator de trasee pe web, Sygic adaugă o dimensiune complet nouă serviciului. Conducătorii auto, cei care o vor aprecia cel mai mult, pot acum să își planifice cu ușurință traseul acasă pe computer și să îl trimită pe propriul dispozitiv mobil sau să îl distribuie altor persoane.

„Practic, utilizatorul își planifică traseul cu Sygic Maps, după care îl trimite pe propria adresă de e-mail. Când e gata de plecare, e suficient să își deschidă căsuța de e-mail pe telefonul mobil și să atingă butonul de pornire a navigației. Traseul va fi deschis direct în aplicația de navigație prin GPS Sygic instalată pe telefonul utilizatorului, astfel că acesta va putea porni imediat la drum, fără alte planificări”, a spus Lukas Nevosad, Vicepreședinte Călătorii la Sygic.

Funcția de Planificator de trasee pe web va fi apreciată și de cei care se pregătesc să plece în vacanță. Pe lângă planificarea traseului, pot utiliza Sygic Maps pentru a elabora un itinerariu complet pentru călătoria lor. Spre deosebire de alte hărți online, Sygic Maps afișează locurile de interes direct pe hartă, ceea ce facilitează întocmirea planurilor zilnice de călătorie sau simpla salvare a locurilor interesante pentru mai târziu. Site-ul web oferă, de asemenea, ghiduri de călătorie utile, imagini video realiste la 360°, funcție de căutare hoteluri sau oferte complete de călătorii și posibilitatea de a cumpăra bilete.

Noul Planificator de trasee pe web de la Sygic este disponibil gratuit pe maps.sygic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *