articole, Comunicat de presa

McCann Worldgroup Romania castiga Aur, Argint si Bronz la Cannes Lions 2018

McCann Worldgroup Romania castiga sigurul leu de aur pentru Romania la Festivalul Cannes Lions, ridicand la 33 numarul total de lei castigati in ultimii 8 ani consecutivi si ramanand cea mai premiata agentie de pe piata locala.

Cele 3 premii au fost castigate cu Campania „Bihor Couture” dezvoltata impreuna cu agentia MRM//McCann Romania si UM Romania pentru Revista Beau Monde: Aur si Argint in categoria PR si Bronz in categoria Brand Experience and Activation.

Pe langa premiile si nominalizarile pentru campania Bihor Couture, McCann Worldgroup Romania a avut alte 3 nominalizari cu doua campanii dezvoltate pentru doi dintre cei mai importanti clienti ai agentiei: Vodafone, pentru campania „Race a nation” si Coca-Cola pentru campania „Seen”.

“In continuare ne fortam limitele si acceptam provocari care se tranforma in campanii creative ce fac diferenta pentru clientii nostri si businessul lor. Aceste 33 de premii la Cannes Lions reprezinta entuziasmul nostru de a scoate la suprafata insight-uri sincere, de a dezvolta solutii creative care devin atat de vizibile si puternice incat nu pot fi ignorate de public si atrag reactii. Toate acestea nu ar fi posibile fara parteneriatele curajoase si puternice pe care le avem cu clientii agentiei” spune Sagit Tzur Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania

“Opt ani consecutivi in care ne intoarcem mandri de la Cannes, de data asta si cu un gold. Nu o luam deloc ca pe o obisnuinta, nu o luam ca pe o normalitate. Traditia de a castiga an de an este tinuta cu multa munca si cu multa perseverenta. Avem niste oameni extraordinari. Lumea uita de multe ori cat de greu e sa iei un shortlist la Cannes. Noi nu uitam. Si sunt la fel de mandru de toate cele trei campanii care au ajuns pe lista scurta in nu mai putin de cinci categorii diferite.     Bihor Couture – Beau Monde, Race a Nation – Vodafone, Seen – Coca Cola.

Suntem norocosi sa avem niste clienti ambitiosi cu care impartasim aceleasi valori. Asta ne ajuta sa ne auto-depasim, sa ne provocam, sa vrem mereu mai mult.

Vreau sa felicit industria din Romania. Un an foarte bun al Romaniei la Cannes, ca o echipa. Un numar mare de agentii shortlistate. Asta e semn ca este multa ambitie in piata si un focus pe work de calitate. Asta ne ajuta sa ne construim brandul de tara creativa.” a spus Catalin Dobre, Regional Creative Director McCann CEE & Creative Director McCann Romania.

McCann Worldgroup Romania este agenţia care se ghidează după principiul fondatorului său, Harry McCann: „O agenţie se dezvoltă mai repede dacă se concentrează mai degrabă pe creşterea business-ului clienţilor sai.” Astfel, McCann Erickson are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: The Coca-Cola Company, Mega Image, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, MasterCard Europe, Heineken, Kandia Dulce, Dedeman. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucuresti, Momentum, UM, McCann PR şi MRM//McCann Romania. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *