articole, Comunicat de presa

Ce trebuie sa stii despre un salon de bronzare?

Vara este aici, dar tu nu ai timp sa mergi la plaja si poate nici sa mergi in concediu. Iti doresti un bronz auriu? Te invitam la un salon de bronzare pentru ca tu sa fii fericita, sa ai incredere in tine si sa te bucuri de toate tinutele tale preferate pe care le-ai achizitionat pentru acest sezon.

Inainte de a lua decizia ca vrei sa urmezi sedinte intr-un salon de bronzare, trebuie sa stii cateva lucruri despre ce presupune un salon de acest gen. In primul rand, trebuie sa alegi un salon unde exista personal specializat care sa iti explice ce program trebuie sa urmezi si cate sedinte sunt suficiente pentru a avea un bronz frumos si sanatos.

close-up-of-woman-s-body-lying-on-a-air-mattress-in-the-pool_1140-48

Este foarte bine sa alegi un salon de bronzare unde aparatele de bronzare sa fie noi sau macar sa fie schimbate tuburile cat de des se poate. Acest lucru te ajuta sa ai grija de pielea ta si nu exista posibilitatea sa ai arsuri, usturimi sau piele inrosita foarte tare. La Tantastic gasesti o gama destul de variata de aparate, atat in pozitie veriticala, cat si in pozitie orizontala. La saloanele de bronzare Tantastic aparatele sunt verificate frecvent pentru ca toti clientii nostri sa se bucure de sedinte placute si relaxante, in timp ce pielea lor prinde o nuanta perfecta pentru vara si nu numai.

Igiena este foarte importanta! Niciodata sa nu incepi o sedinta de bronzare daca aparatul nu este curatat si dezinfectat. Pe durata sedintei de bronzare, transpiratia este inevitabila, asa ca trebuie ca fiecare aparat sa fie curatat foarte bine pentru a evita eventualele infectii.

Poti opta pentru aparatele verticale sau orizontale. Care este diferenta? In aparatele orizontale te poti relaxa, ba chiar poti sa adormi pe timpul sedintei daca ai ajuns in punctul in care sedintele tale depasesc 10-12 minute. In aparatele verticale poti dansa, te poti misca si poti beneficia de masaj daca acestea sunt dotate cu podea cu vibratii.

De regula toate aparatele beneficiaza de boxe pentru muzica, poti seta frecventa radioului preferat, poti sa ridici sau sa cobori volumul si te poti bucura de jeturi usoare de apa sau aburi reci, dar si de diferite mirosuri pentru aromaterapie.

Pe scurt, sedintele de bronzare sunt adevarate oaze de liniste, relaxare si stari de bine, asa ca nu mai sta pe ganduri si vino in saloanele Tantastic pentru cele mai hot pauze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *