Uncategorized

Cum imi rasfat apropiatii

Sunt un tip foarte generos. Asta iti pot confirma toti prietenii mei care, din cand in cand, se bucura de cadourile oferite de mine.

Lunar imi aleg 10 persoane din lista mea de prieteni pe care vreau sa ii rasplatesc. Luna aceasta am decis sa achizitionez ceasuri de pe Ceasmania.ro, cel mai bun magaizn online care comercializeaza ceasuri de inalta calitate.

ceas-barbatesc-guess-fleet-w0970g2

Pe site putem gasi ceasuri barbatesti si ceasuri dama pentru toate gusturile iar fiecare produs este de inalta calitate.

Am decis sa achizitionez 6 cesuri de la Guess din gama ceasurilor barbatesti si 4 ceasuri barbati Lacoste de dama.
Am plasat comanda si la scurt timp am primit un e-mail care confirma efectuarea acesteia. Nu cred ca au trecut doua zile si am primit un apel de la curier confirmand ca va livra comanda.

Am primit produsele pe care le-am achizitionat. Pot sa zic ca pretul pentru 10 ceasuri a fost un chilipir. Desi eram curios, am decis ca prietenii mei sa le deschida inainte. A doua zi, dupa programul de lucru, i-am invitat la mine in taverna, cerandu-le sa se lege la ochi si am stins luminile. La inceput au fost suspiciosi crezand ca vreau sa pun in practica “Tacerea mieilor” dar, dupa ce am reaprins lumina si i-am rugat sa se dezlege pentru a vedea surpriza, s-au linistit.

A urmat un moment de tacere dupa care Alexandra, una dintre amicele mele care au avut parte de cadouri luna aceasta, a dat tonul la un mare “Multumesc!” pe care ceilalti l-au urmat.

Consider ca achizitionarea ceasurilor de pe Ceasmania a fost un mare succes, deoarece toti au fost foarte multumiti de cadouri fiindca au recunoscut calitatea unui ceas de valoare.

Dupa aceea am sarbatorit precum romanii in antica Roma, cu mult vin, mancare buna si alte delicii speciale.

Multumesc, Ceasmania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *