articole, Comunicat de presa

Vodafone Smart N9 si N9 Lite sunt disponibile in oferta Vodafone Romania

  • Noua serie Smart N9 are un design premium cu finisaje surprinzatoare, de inalta calitate, si are instalat Android 8.1 Oreo
  • Ambele terminale sunt proiectate, dezvoltate si testate de echipele internationale de design Vodafone

Bucuresti, 18 iunie 2018 – Vodafone Romania introduce in oferta cele mai noi terminale marca proprie, Vodafone Smart N9 si N9 Lite. Ambele terminale sunt proiectate, dezvoltate si testate de echipele internationale de design Vodafone din Düsseldorf, München si Berlin.

Noua serie Smart N9 are un design premium cu finisaje surprinzatoare, de inalta calitate, si are instalat Android 8.1 Oreo. Cele doua terminale au un ecran mai mare, iar rama acestuia este mai mica, pentru o experienta mai buna a utilizatorului. Vodafone Smart N9 are un ecran de 5,5”, iar Vodafone Smart N9 Lite, unul de 5,34”. N9 va fi disponibil pentru clientii Vodafone Romania in doua variante de culoare, argintiu si negru, iar N9 Lite va fi disponibil in versiunile alb si negru.

Vodafone a integrat tehnologie de top in cea mai noua serie de terminale, Smart N9 avand senzor de amprenta pentru o deblocare rapida si sigura, precum si o camera principala de 13MP. Vodafone Smart N9 Lite are functie de control parental, care permite definirea aplicatiilor la care au acces copiii, precum si durata zilnica de folosire a acestor restrictii, astfel incat cei mici sa se poata bucura in siguranta de dispozitiv.

Vodafone Smart N9 este disponibil incepand de la 24 de euro cu abonamentul Red 15 si Vodafone Smart N9 Lite, pentru 24 de euro cu abonamentul Red 12. Ambele terminale pot fi achizitionate din magazinele Vodafone Romania, din cele ale partenerilor si de pe www.vodafone.ro.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 46 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 31 martie 2018, Vodafone Group avea 535,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,7 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *