articole, Comunicat de presa

Gamerii care cumpără plăci grafice GeForce GTX 1080 Ti sau 1080 primesc gratuit jocul The Crew 2

Odată cu revenirea în stoc a plăcilor grafice GeForce GTX prin programul ”Made to Game”, NVIDIA le oferă jucătorilor o copie a noului joc de racing de tip open worldThe Crew 2, la fiecare placă video achiziționată.

Prin intermediul bundle-ului ”Join the Crew”, gamerii care achiziționează o placă grafică GeForce GTX 1080 Ti sau GeForce GTX 1080un sistem desktop BattleBox sau un laptop, vor primi jocul The Crew 2 la lansarea sa pe PC. Bundle-ul este disponibil începând de astăzi și până pe 3 iulie 2018, în limita stocului disponibil, prin intermediul partenerilor CelDomoMediadotEvomag și PC Garage.

The Crew 2 aduce din nou adrenalina curselor cu mașini, camioane, motociclete, mașini buggy pentru off-road și chiar avioane pentru cascadorii! Jucătorii pot explora America, participând la curse terestre, aeriene și marine.

Driver Game Ready pentru Vampyr!  

NVIDIA a anunțat astăzi un nou driver Game Ready pentru Vampyr. Acesta va oferi cea mai bună experiență și pentru jocul Jurassic World Evolution.

Disponibile anterior lansării, driverele NVIDIA Game Ready oferă cea mai bună experiență pentru gamerii GeForce pasionați de aceste titluri. Inginerii NVIDIA optimizează performanța și gameplay-ul. În plus, fiecare driver Game Ready are certificare WHQL de la Microsoft.

Link-uri utile:

Informații despre bundle pe GeForce.com:

http://www.geforce.com/hardware/10series/the-crew-2

Articol despre bundle pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/the-crew-2-geforce-gtx-bundle

Povestea driver-ului Game Ready pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/jurassic-world-evolution-vampyr-game-ready-driver

Descarcă driver-ul Game Ready:

https://www.geforce.com/drivers

Cerințe de sistem pentru Jurassic World Evolution + conținut exclusive pe Geforce.com

https://www.geforce.com/whats-new/articles/jurassic-world-evolution-geforce-gtx-system-requirements-pc-graphics-settings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *