articole, Comunicat de presa

Razer Chroma disponibil în curând și pe dispozitivele celor mai importanți parteneri

Cel mai mare ecosistem de iluminare pentru dispozitivele de gaming se va extinde dincolo de produsele Razer, datorită unui parteneriat strategic, ce are ca scop oferirea unei experiențe de gaming unificate

BUCUREȘTI, 5 iunie 2018 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat că sistemul său de iluminare, Razer Chroma, va deveni disponibil și pe dispozitivele anumitor parteneri, permițându-le și mai multor gameri să se bucure de cea mai completă experiență de personalizare.

Razer Chroma, cea mai avansată platformă de iluminare, include suport nativ pentru sute de jocuri video populare precum Overwatch™, Fortnite, Quake Champions™ sau Diablo™.

Mai mult, Razer Chroma poate fi integrat și cu iluminarea inteligentă Philips Hue, oferind jucătorilor posibilitatea creării unui ambient în care fiecare bec din cameră contribuie la crearea unei experiențe de gaming nemaivăzute până acum.

În prezent, majoritatea gamerilor au parte de o experiență în care efectele de iluminare oferite de carcasa PC-ului și diferitele componente din ea, precum placa de baza, memoriile sau ventilatoarele nu sunt sincronizate cu perifericele Razer.

Programul Razer Chroma Connected Devices le va permite unor parteneri precum MSI, NZXT, AMD, Thermaltake, Lian Li, Vertagear, Gigabyte și Ducky să se folosească de protocolul de iluminare al Razer prin intermediul unui API care permite sincronizarea componentelor cu sistemul de iluminare Chroma prin apăsarea unui singur buton.

“Jucătorii din zilele noastre dispun de mai multe dispozitive cu iluminare RGB, dar nu se pot bucura complet de experiență, pentru că acestea nu comunică între ele,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer. “Pentru prima dată în istorie, le permitem partenerilor noștri să intre în ecosistemul Chroma, creând astfel punți care să rezolve aceste situații, pentru beneficiul tuturor.”

Adăugarea tehnologiei Razer Chroma în dispozitivele și componentele produse de cei opt parteneri majori, le permite jucătorilor să sincronizeze efectele de iluminare Chroma pentru întregul lor sistem, chiar dacă dețin dispozitive provenite de la brandurile partenere.

Primele produse de la producători terți cu suport pentru Razer Chroma vor fi lansate în cel de-al patrulea trimestru din 2018.

Mai multe informații despre Chroma Connected Devices Program vor fi prezentate de Razer în cadrul Computex 2018 la standul L0003.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *