articole, Comunicat de presa

Performanta maxima si silentiozitate, acum cu extra-garantie la aspiratoarele Rowenta

Doar cateva zile ne mai despart de o noua mini vacanta! Mare, munte, prieteni in vizita sau cel mai nou serial pe Netflix? Da, stim, ai vrea sa cuprinzi tot dar cum ramane cu activitatea ta „preferata” –  curatenia?! ☹

Simpla, cand ai la indemana gama de aspiratoare Rowenta! In plus, daca achizitionezi pana pe 31 decembrie orice aspirator cu sau fara sac din gamele Silence Force si X-Treme Power, beneficiezi de 3 ani garantie extinsa de la Rowenta, la inregistrarea produsului pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Eficienta maxima si consum redus de energie

It`s a fact! Daca vrei sa te bucuri de zilele libere, trebuie sa ai ordine deplina in casa! Scoti din cutie noul aspirator, citesti instructiunile, dai drumul la soundtrack-ul favorit si te apuci de treaba. Gama de aspiratoare ultraperformante de la Rowenta, transforma curatenia din cea mai neplacuta sarcina, intr-o activitate usoara si rapida.

Alege gama Silence Force 4A+ & Silence Force 4A Cyclonic si lasa-te inspirat de solutiile inovatoare dezvoltate de specialistii Rowenta. Datorita periei Deep Clean, dar si a motorului silentios, performantele de curatare sunt maximizate, reducand in acelasi timp consumul de energie cu pana la 50%.

Filtrare, performanta de aspirare si silentiozitate!

Cu tehnologie de aspirare si sistem avansat de filtrare, praful este aspirat si retinut in proportie de 99,98%, ca tu sa te bucuri de o casa stralucitoare J. Aspiratoarele Rowenta combina performanta absoluta cu cel mai inalt nivel de silentiozitate: numai 66 dB(A)* la putere maxima si 64 dB(A)* pe modul silentios, nivel comparativ cu o conversatie de zi cu zi.

Asadar, ce trebuie sa stii despre aspiratoarele Rowenta, indiferent ca vei alege unul cu sac sau unul fara sac?

Sunt silentioase, curata cu precizie, filtreaza eficient si sunt prietenoase cu mediul, avand un consum redus de energie!

Your house needs Rowenta J!

*In functie de model

Despre Rowenta    

Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si pentru mediul inconjurator. Pentru mai multe informatii acceseaza www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *