articole, Comunicat de presa

Coloreaza-ti luna mai cu un ceas de mana original!

Hai pe Ceasmania.ro sa vezi ce mai e nou, ce promotii si reduceri mai sunt si cum sa gasesti cel mai bun pret in functie de bugetul si dorintele tale, aceasta luna aduce ceasuri barbatesti de exceptie.

Ceasul de dama Wesse WWL300605SS, in cele 3 variante ale sale, aramiu, rosegold si gri metalic, cu 2 ani garantie, rezistenta la apa de 5ATM, geam din cristal mineral si curea metalica, reprezinta cadoul perfect pentru doamnele si domnisoarele care adopta o tinuta fashion mai exclusivista datorita design-ului si cadranului rotund potrivindu-se perfect pe orice incheietura a mainii.

ceas-de-dama-wesse-wwl300605ss

Pe Ceasmania.ro gasesti peste 1500 de modele de ceasuri originale de barbati, ceasuri dama si chiar ceasuri originale pentru copii, marca XONIX. Avand forme si marimi diferite, bratari metalice, din piele naturala si bratari textile interschimbabile care confera ceasului tau o pata de culoare in tandem cu vremea de afara.

Rezistente la apa sunt, garantie 2 ani primesti pentru fiecare ceas de mana original, mai adaugi tu o extragarantie daca este cazul, vouchere de reducere in cazul in care te abonezi la newsletter, mai multe modalitati de plata; cu cardul, cash sau plata in rate cu dobanda 0%.

ceas-barbatesc-guess-caliber-w0864g5

Totul este la un click distanta. Profesionalism 100%, livrare super rapida si posibilitatea de retur a coletului in cazul in care iti dai seama ca nu ti se potriveste.

P.S.: in cazul in care te abonezi la newsletter-ul magazinului, intri in comunitatea selecta de clienti care vor fi informati primii de reducerile si noutatile de pe stoc. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *