articole, Comunicat de presa

Philips lansează în România modelul 7303, un televizor accesibil cu funcții premium

Philips 7303 este un model ultra slim, dotat cu un ecran LED UHD 4K, tehnologia Ambilight pe 3 laturi, Android TV, procesor de imagine P5 și telecomandă cu tastatură și microfon

 

București, 27 aprilie 2018 – Începând cu luna mai, în România vor fi disponibile două modele ale televizorului Philips 7303: de 43 și 65 de inchi. Acesta dispune de caracteristici premium, precum ecranul UHD 4K, tehnologia Ambilight pe 3 laturi, exclusivă Philips, performantul procesor de imagine P5, sistemul de operare Android TV, telecomandă cu tastatură și microfon. În curând acest model va dispune și de Google Assistant.

Ambilight pe 3 laturi

Ambilight, una dintre tehnologiile prin care modelele Philips s-au diferențiat de produsele altor competitori, este disponibilă și pe televizorul care va intra pe piața românească în luna mai. Cu ajutorul led-urilor montate pe spatele panoului, televizorul Philips 7303 reușește să creeze o lumină ambientală care prelungește armonios acțiunea de pe ecran pe pereții încăperii.

Funcții de ultimă generație

Philips 7303 este dotat cu funcții care fac mult mai plăcută interacțiunea utilizatorului cu propriul televizor. Acest model vine însoțit de o telecomandă cu tastatură și microfon. Tastatura înlesnește utilizarea sistemului de operare Android și navigarea pe internet, în timp ce microfonul va putea fi folosit la activarea Google Assistant, funcție ce va fi disponibilă în curând pe mai multe modele Philips. Prin intermediul Google Assistant vor putea fi controlate, de asemenea, și alte dispozitive compatibile cu această funcție, cum ar fi cele din gama smart home devices.

Philips 7303 dispune și de funcția Google Cast care permite utilizatorului să proiecteze filme, spectacole sau aplicații direct de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop. Dispozitivele Android se vor putea bucura de funcția screen mirroring, care facilitează proiectarea ecranului telefonului sau a tabletei direct pe televizorul Philips.

Noul televizor care urmează să fie disponibil în România începând cu luna mai deține o memorie expandabilă de 16GB.

Android TV rulat de un procesor Quad Core

Cu ajutorul magazinului Google Play, utilizatorul va putea urmări cele mai noi producții prin Netflix și va avea acces la toate aplicațiile destinate televizoarelor. Procesorul Philips Quad Core întâlnește puterea Android pentru a oferi o experiență captivantă. Prin acest sistem de operare, deținătorii acestui model vor putea naviga pe internet, lansa aplicații și vor putea rula jocuri cu ușurință.

Imagini de înaltă calitate

Grație procesorului de imagine Philips P5 Perfect Picture Engine, modelul 7303 este gata să livreze imagini foarte detaliate, poate atinge un nivel de contrast foarte ridicat, este capabil să reproducă nuanțe vii de culori, iar tonurile pielii sunt extrem de naturale.

Micro Dimming Pro optimizează contrastul televizorului în funcție de condițiile de iluminat din cameră, în combinație cu un software special care analizează imaginea în 6.400 de secțiuni diferite. Astfel, utilizatorul poate experimenta o calitate a imaginilor excelentă, indiferent dacă este zi sau noapte.

High Dynamic Range Plus este un nou standard video care redefinește divertismentul de acasă prin inovații în ceea ce privește contrastul și culoarea. Cu ajutorul acestei funcții, ecranul reproduce imagini mai strălucitoare, un contrast mai bun, o gamă mai largă de culori și detalii mai atractive.

Despre TP Vision

TP Vision este o companie TV dedicată care face parte din lumea divertismentului vizual digital. TP Vision se concentrează pe dezvoltarea, fabricarea și comercializarea de televizoare marca Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay și în anumite țări din zona Asia-Pacific. Realizează acest lucru prin combinarea expertizei de proiectare TP Vision și a moștenirii generoase în materie de inovație a Philips TV cu  excelența operațională, flexibilitatea și viteza tehnologiei TPV. Prin combinarea acestor puncte forte au rezultat pe piață televizoare de înaltă calitate, inteligente, ușor de utilizat și cu un stil sofisticat. TP Vision crede în crearea unor produse care oferă o experiență TV superioară pentru consumatori. TP Vision este compania care deține licența exclusivă a brandului Philips pentru țările menționate anterior. Compania TV este deținută în proporție de 100% de către TPV, liderul mondial în materie de monitoare și televizoare LCD care comercializează marca Philips în China. TP Vision are aproape 2.000 de angajați în mai multe locații din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *