articole, Comunicat de presa

MMD lansează Philips Momentum, o gamă de monitoare concepută pentru jocurile pe consolă

436M6VBPAB_1

MMD lansează Philips Momentum, o gamă de monitoare concepută pentru jocurile pe consolă

  • Rezoluție UltraClear 4K UHD pentru o claritate mai mare pe un ecran de 43 de inchi
  • Culori mai precise datorită Quantum Dot Technology
  • Calitate superioară a imaginii: Primul display din lume certificat VESA DisplayHDR 1000 (începând cu 15.4.2018)
  • Cu Adaptive Sync, timpul de răspuns este de 4 ms GtG și modul Low Input Lag asigură o experiență rapidă a jocului fără sacadări sau efecte de tearing
  • Divertismentul dus la un nou nivel: experiență captivantă cu Ambiglow Lighting și un sunet îmbunătățit cu DTS Sound
  • Dotări complete: USB-C, Hub USB 3.0, MultiView cu 2 surse, HDMI-CEC și telecomandă inclusă


Philips 436M6VBPAB: imagini din înaltă calitate cu ajutorul HDR 1000, rezoluție 4K pe un ecran de 43 de inchi, Adaptive Sync, Ambiglow și multe alte funcții

București, 25 aprilie 2018 – MMD, companie de top din domeniul tehnologiei și partener licențiat al monitoarelor Philips, anunță lansarea seriei de monitoare Momentum, care se concentrează pe divertismentul de acasă, în principal pe gaming-ul pe console. Primul model al gamei, Philips 436M6VBPAB, redă imagini într-o rezoluție 4K UHD pe un panou VA de 43 de inchi. Modelul se laudă cu o luminozitate maximă de 1000 cd/m², o gamă de culori ultra-largă cu o acoperire de 100% a standardului BT.709 și 97.6% a standardului DCI-P3 și 1.07 miliarde de culori obținute prin adâncimea de culoare de 8 biți + 2 biți FRC (Frame Rate Control), devenind astfel primul ecran din lume conform cu noul standard VESA DisplayHDR 1000!

Monitorul 43M6VBPAB este, de asemenea, echipat cu tehnologia Quantum Dot, în locul tehnologiilor convenționale LED. Această tehnologie inovatoare produce culori vibrante și dinamice, redând nuanțe de albastru, verde și roșu mai intense.

Mulțumită surselor Quantum Dot cu lungime de undă îngustă pentru roșu, verde și albastru, aceste culori primare sunt mai saturate, mai vibrante și mai clare. Modelul 436M6VBPAB este, de asemenea, un monitor veritabil de gaming, oferindu-le jucătorilor o experiență superioară grație modului Low Input Lag și SmartResponse, care garantează un timp de răspuns rapid, dar și funcției Adaptive-Sync care asigură o vizualizare fără sacadări sau efect de tearing.

Unii pasionați sunt foarte entuziaști în legătură cu gaming-ul pe PC, refuzând să renunțe la tastatură și mouse, preferând să stea pe un scaun de gaming și să utilizeze un monitor de gaming de 24-32 de inchi de la o distanță scăzută (mai puțin de 1 metru). Pe de altă parte, unii utilizatori preferă consolele și controlerele conectate la televizoare sau display-uri similare, să se relaxeze pe canapea sau foltoliu și să se joace de la o distanță mai mare. Piața de gaming pe console a fost a doua cea mai puternică din lume în 2017 în acest domeniu, acoperind un procent de 29% din piața globală de jocuri, potrivit NewZoo. Din păcate, multe dintre televizoare nu sunt concepute în principal pentru gaming și nu sunt atât de potrivite pentru secvențe rapide și interactive, provocând efect de ghosting, motion blur și alte artefacte similare care deranjează jucătorii.

Seria Momentum schimbă acest peisaj și umple golul din gama de produse a monitoarelor Philips. Scopul este acela de a pune accentul pe divertismentul pe ecrane mari și gaming-ul pe console, oferind utilizatorilor ultimele inovații în materie de display-uri. În special în spațiile mai mici, seria Momentum acoperă toate nevoile unui ecran destinat divertismentului.

Modelul 43M6VBPAB deține un ecran mare și elegant cu rame foarte mici așezat pe un suport subțire de aluminiu cu un design modern și futurist. Display-ul dispune de iluminare Ambiglow, funcție care creează o experiență unică și imersivă de vizualizare grație unei aure de lumină proiectată în jurul ecranului. Rapidul procesor intern analizează conținutul imaginii și adaptează culoarea și intensitatea luminii pentru a fi în conformitate cu imaginile de pe ecran. Monitorul este ideal pentru filme, transmisii sportive și jocuri. Designul elegant al modelului 436M6VBPAB cu Ambiglow este unic, la fel ca și în cazul celorlalți membri ai familiei Momentum.

Modelul este echipat cu un panou rapid VA de 43 de inchi care oferă o rezoluție 4K CrystalClear UHD (3840×2160), cu un timp de răspuns excelent de 4 ms GtG cu SmartResponse și Adaptive Sync pentru cea mai fluentă experiență de joc. Tehnologia pixel overdrive exclusivă Philips, SmartResponse, permite redarea imaginilor fără efectul de ghosting în jocuri și filme cu acțiuni rapide oferind cea mai mică latență posibilă. Cele mai recente generații de console sunt capabile să redea imagini în rezoluție 4K și HDR (High Dynamic Range) în anumite jocuri, pe care modelul 436M6VBPAB este gata să le afișeze cu succes.

Modelul 43M6VBPAB este, de asemenea, foarte potrivit pentru divertismentul ocazional, vizualizarea filmelor, a serialelor sau pentru gaming, mulțumită tehnologiei Adaptive Sync pentru plăcile video AMD. Tehnologia Adaptive Sync sincronizează framerate-ul imaginilor redate cu refresh rate-ul ecranului, eliminând sacadările și efectul de tearing cauzate de nesincronizarea cadrelor în jocuri. Pentru a răspunde mai rapid, modelul 436M6VBPAB folosește modul Low Input Lag, prin care semnalul ocolește majoritatea procesărilor interne ale ecranului, și reduce la jumătate latența la afișare.

Cu un ADN de monitor veritabil, modelul dispune de un display adaptabil și practic, la fel ca restul monitoarelor Philips. Prin funcția MultiView, monitorul poate afișa două surse simultan în modurile Picture-in-Picture sau Picture-by-Picture, crescând posibilitățile de multitasking. Conectivitatea este foarte generoasă, monitorul dispunând de: DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, HDMI 2.0 sau conectivitate USB-C care poartă semnalul de afișare, încarcă dispozitivele și transferă date, toate acestea printr-un singur cablu. Hub-ul USB 3.0 încorporat extinde și mai mult adaptabilitatea monitorului prin conectarea dispozitivelor periverice print mufele USB.

Monitorul vine echipat cu 2 difuzoare de 7W de mare calitate cu DTS Sound, îmbunătățind nu doar experiența vizuală, dar și cea auditivă.

Philips 436M6VBPAB: O singură telecomandă pentru a rula toate dispozitivele compatibile HDMI-CEC, cum ar fi consolele/playerele DVD-Blu-ray, etc.

Gama Momentum este concepută pe baza ideii că un ecran poate fi poziționat la o distanță considerabilă față de utilizator. Pentru cea mai bună experiență, modelul 436M6VBPAB vine cu o telecomandă, oferind posibilitatea de a controla alte monitoare/dispozitive conectate prin HDMI cu Philips EasyLink.

Primul display Philips Momentum, modelul 436M6VBPAB, va fi lansat în luna mai 2018 și va avea un preț de 3.679 lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips: https://www.philips.ro/c-m-pc/monitoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *