articole, Comunicat de presa

Huawei a lansat în România noua serie P20

București, 17 aprilie – Huawei a lansat oficial în România primul smartphone cu sistem triple camera Leica din lume, Huawei P20 Pro.

În afara acestui model, compania a mai lansat și modelul Huawei P20, ambele fiind disponibile la vânzare în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice.

Seria Huawei P20 își propune să îi provoace pe utilizatori să vadă și să experimenteze mai mult, datorită tehnologiilor revoluționare integrate.

Astfel, Huawei P20 Pro integrează primul procesor pentru smartphone-uri din lume cu Inteligență Artificială, Kirin 970, și sistemul triple camera Leica, cu tehnologii AI, precum AI Object Recognition, și 5X Hybrid Zoom, iar noul Huawei P20 integrează același tip de procesor și un nou sistem dual-camera.

“Dincolo de specificații, ne interesează relația românilor cu smartphone-urile lor. Tocmai de aceea, le oferim două noi modele de smartphone-uri care se pot transforma în cel mai apropiat și eficient asistent personal pe care l-au avut vreodată. De la camerele foto revoluționare și până la tehnologiile AI integrate, totul contribuie pentru ca experiența de utilizare să fie una la superlativ.”, a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

Lansarea noilor smartphone-uri din seria Huawei P20 a avut parte de un eveniment exclusivist, în cadrul căruia jurnaliști, bloggeri și endorserii brand-ului au avut ocazia de a testa, în diferite scenarii, performanțele noilor modele. Mai mult, conceptul evenimentului a fost inspirat de campania de promovare a seriei, care o are ca protagonistă pe frumoasa actriță Gal Gadot: https://www.youtube.com/watch?v=cjguQ-XKabE.

Noua serie Huawei P20 are o estetică inspirată de tendințele din lumea modei, astfel că noile modele vin în variante noi de culoare, exclusive, respectiv Twilight, în cazul Huawei P20 Pro și Pink Gold, în cazul Huawei P20, obținute prin folosirea tehnologiilor NCVM*, sub spatele sticlei, astfel încât lumina care se reflectă pe suprafața telefonului creează o schimbare treptată a nuanței. Cele două modele sunt, de asemenea, disponibile în variantele de culoare Black și Midnight Blue.

Dispozitivele au, de asemenea, un display Huawei FullView, de 5,8 inci, în cazul modelului P20, și de 6,1 inci, în cazul modelului P20 Pro, cu margini ultra-subțiri și un raport ecran-carcasă impresionant, ecranul îmbinându-se perfect cu marginile aproape inexistente și colțurile rotunjite, telefoanele fiind ușor de ținut în mână.

Noul Huawei P20 Pro integrează sistemul triple camera Leica, cu cel mai mare număr cumulat de pixeli integrat vreodată într-un smartphone. Ansamblul sistemului de camere foto este alcătuit dintr-un senzor RGB de 40MP, un senzor monocrom de 20 MP și un senzor de 8MP, cu lentile telephoto. De asemenea, sistemul triple camera integrează un senzor de temperatură a culorii menit să asigure o reproducere a culorilor într-un mod cât mai real.

Huawei P20 este creat plecând de la predecesorul său, integrând un sistem dual-camera cu lentile Leica de generație nouă, cu un senzor RGB de 12MP, cu o dimensiune a pixelului de 1.55 μm, și un senzor monocrom de 20MP, îmbunătățind performanțele chiar și în condiții cu o iluminare slabă.

Cele două dispozitive ale seriei P20 suportă stabilizarea optică pe 6 axe și filmarea în slow motion cu 960 fps, de 4 ori mai mare decât standardul de 240 fps, capturând astfel detalii care nu pot fi văzute cu ochiul liber.

Ambele modele integrează focusul predictiv 4D datorită căruia camera anticipează obiectele în mișcare și le focalizează cu o eficiență extraordinară, pentru a capta cât mai multe detalii ale acestora. În plus, noile modele se mândresc cu altă funcție bazată pe Inteligența Artificială și anume funcția AI-Assisted Composition, care trimite posesorilor sugestii inteligente când vine vorba despre fotografii de grup și peisaje.

Mai mult, ambele modele ale seriei P20 integrează o cameră frontală de 24MP, dotată cu funcții de Beauty avansate bazate pe Inteligența Artificială, precum și cu funcția 3D Portrait Lighting, acestea contribuind la surprinderea unor selfie-uri incredibile, cu retușuri naturale ale aspectului tenului și sublinierea delicată a anumitor detalii ale feței.

Preț și disponibilitate locală

Noile modele sunt disponibile pe plan local, după cum urmează:

  • Huawei P20 Pro este disponibil în oferta operatorilor și în magazinele de retail, la un preț recomandat de 3899 RON, în variantele de culoare Black, Twilight și Midnight Blue, din 17 aprilie;
  • Huawei P20 este disponibil în oferta magazinelor de retail și a operatorilor de telefonie mobilă, la un preț recomandat de 2999 RON, în variantele de culoare Black, Pink Gold și Midnight Blue, din 5 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *